Bon partit tot i acabar patint (3-2)

Hoquei patins

13.04.2010 22:27

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Vilanova per 3-2. Els dos equips han ofert un bon partit, molt dinàmic i buscant sempre la porteria. Els blaugranes han treballat molt bé per endur-se els tres punts.

El Barça Sorli Discau supera el Vilanova per 3-2 i continua a un punt del líder, el Liceo, que també ha guanyat aquest vespre (5-2), en partits avançats de la 24a jornada de l’OK Lliga.

Els de Ferran Pujalte han hagut de treballar per superar un intens Vilanova. Però ja al descans els blaugranes guanyaven per 2-0. A la represa, un gol de Reinaldo ha donat la tranquil•litat necessària per continuar treballant. El Vilanova ha pogut marcar un gol, obra de Marín, de penal, i un altre de Bartrés, que ha provocat un final de partit trepidant.

Inici elèctric

2010-04-13_FCB_SORLI_DISCAU_-_VILANOVA_BLAU_004.jpgEl Vilanova ha plantejat un partit directe. I així els de Josep Lluís del Riu han intentat assetjar la porteria d’Aitor Egurrola. El porter blaugrana, i la defensa local, han treballat bé per impedir el gol dels vilanovins.

El Barça Sorli Discau ha intentar controlar el tempo del partit però la comesa no ha estat gens fàcil. La possessió de la bola ha estat elevada per part de l’equip visitant en els primers minuts de joc.

Les rotacions afavoreixen el gol

A mida que ha avançat el partit el Barça s’ha resituat sobre la pista. Els canvis de jugadors han ajudat als de Pujalte a tenir més presència i a ser ells els que dictessin el ritme.

I Sergi Panadero ha pogut plasmar-ho en forma de gol. El davanter s’ha tret un xut que ha superat David Arellano al minut 16 del primer període. Un cop obert el marcador, els blaugranes han continuat pressionant.

La constància local ha servit perquè a 28 segons de la conclusió del primer període Carlos López toqués la pilota en un xut de distància de Jordi Adroher. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans.

El gol de la tranquil•litat

2010-04-13_FCB_SORLI_DISCAU_-_VILANOVA_BLAU_009.jpgEl primer equip d’hoquei ha mantingut la intensitat al segon temps i aquesta iniciativa ha servit per buscar i trobar el tercer gol de la nit. La jugada l’ha començada Mia Ordeig i Jordi Adroher ha tingut al seu estick el gol però la pilota s’ha passejat per darrera d’Arellano i no ha superat la línia de gol. Tot i això, la jugada ha continuat i Mia ha cedit perquè Reinaldo treballés el xut. Ara ha estat el bo.

El 3-0 ha servit per consolidar el joc blaugrana però la diferència l’ha reduïda el Vilanova quatre minuts després en convertir el seu primer gol de penal. Els àrbitres no han donat per vàlida la diana perquè hi ha hagut una empenta prèvia sobre un jugador del Vilanova. Marín ha estat l’encarregat de xutar el penal. El primer intent no ha estat bo perquè Egurrola s’ha mogut. Al segon, però, sí que Marín ha marcat el 3-1.

Patiment fins al final

El partit ha continuat amb ocasions repartides per als dos equips. I ha estat el Vilanova el que ha tingut l’encert de tornar a superar Egurrola. Bartrés ha aconseguit el 3-2 a falta de 3’55” per a la conclusió del partit, fet que ha generat moltíssima pressió sobre la pista. Amb més nervis, això sí, el temps s’ha exhaurit amb el triomf blaugrana al sarró.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3
VILANOVA, 2

FC Barcelona (2+1):
Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Borregán, Reinaldo (1) – cinc inicial –  Adroher, López (1)

Vilanova (0+2): Arellano, Bartres (1), Ferrer, Galán, Rocasalbas – cinc inicial – Riba, Marín (1)

Gols: 1-0, Panadero, min. 16; 2-0, López, min. 25; 3-0, Reinaldo, min. 29; 3-1, Marín (p), min. 32; 3-2, Bartrés, min. 46

Àrbitres: Gómez i Ribó