Pujalte: “Hem patit bé”

Hoquei patins

11.04.2010 15:16

Els blaugranes han sortit reforçats de Girona. Tot i que han hagut de remuntar el partit, el fet de treballar i de no descentrar-se durant els 50 minuts ha demostrat que són un un equip sòlid.

“Hem patit bé”, ha assegurat Ferran Pujalte en acabar el partit ( 2-3 ). El tècnic del Barça Sorli Discau ha volgut reconèixer la disciplina del seu equip, ja que ha seguit treballant fins al final sense nervis.

“L’equip ha jugat bé, tot i que, en la primera part, les ocasions que hem tingut no han entrat”, ha continuat Pujalte, que ha resumit el desenvolupament del partit així: “En una jugada aïllada han assenyalat un penalt que no ho era. I amb l’1-0 hem hagut de córrer. Hem aconseguit l’1-1 al contraatac i hem tingut la mala sort d’encaixar el 2-1 abans del descans. En segon temps hem estat bé, hem sabut pressionar. Però hem continuat desaprofitant les ocasions i la sensació és que el partit s’ajustava més”. Aleshores, el gol de David Páez ha estat un punt d’inflexió. L’empat a dos ha desinflat el GEiEG i ha ajudat que, de falta directa, el Barça capgirés el resultat.

“Ens hem merescut guanyar perquè hem patit bé, ordenadament i amb disciplina”, ha sentenciat Ferran Pujalte, que ha volgut recordar els seus comentaris abans del partit: “Ja vaig dir que seria un partit difícil”.

I dimarts, el Vilanova

Després de superar el primer repte de tres consecutius que s’havia marcat el Barça Sorli Discau, el següent esglaó és guanyar al Palau el Vilanova aquest pròxim dimarts (21.00 h). “Si alguna cosa no ens podem permetre és fallar a casa”, ha recordat l’entrenador blaugrana. Però també ha volgut destacar la trajectòria del seu equip i la confiança en el joc. Tot i això, que l’afició estigui al costat del Barça serà d’agrair.

El Barça Sorli Discau ha hagut de remuntar el partit per guanyar a la pista del GEiEG (Foto: Arxiu - FCB)