Remuntada a Girona (2-3)

Hoquei patins

11.04.2010 14:00

El Barça Sorli Discau s’ha endut els tres punts contra el GEiEG, gràcies als gols de Carlitos López, David Páez i Reinaldo García. Els blaugranes, però, han hagut de tornar a remuntar contra els gironins.

La visita a Girona del Barça Sorli Discau no era un desplaçament fàcil. I no ho ha estat, com tampoc ho va ser el de la primera volta al Palau, en què els blaugranes van haver de remuntar per guanyar. Els de Ferran Pujalte han sabut no descentrar-se, tot i que el partit no ha estat còmode, i menys després d’arribar al descans amb desavantatge (2-1). Però l’objectiu era clar: sumar els tres punts. I l’equip ha treballat fins al final per aconseguir-ho.

El Barça Sorli Discau ja té 58 punts, un menys que el Liceo, que va guanyar el Cerceda en el derbi gallec. El Vic ha caigut a Sant Sadurní per 1-0, resultat que el relega a la tercera plaça, amb 57 punts.

Poc encertats

El GEiEG ha sabut plantar cara al primer equip d’hoquei blaugrana. Els d’Israel Umbert han aprofitat per avançar-se amb un gol de penal, marcat per Marçal Casadevall. Durant la primera part els locals han pres la mida al Barça que, tot i que ha tingut moltíssimes ocasions per marcar, no ha estat capaç de superar Roger Fernández o perquè la pilota tocava el pal, o perquè el porter del GEiEG ha estat molt hàbil.

Carlitos López ha pogut empatar un minut després de l’1-0. Però la dinàmica no ha acabat de ser linial. I Cruz ha deixat el marcador favorable als locals al descans en fer efectiu un contracop i rematar al segon pal.

Surten les coses

El resultat advers no ha alterat la planificació proposada pels blaugranes, que han estat serens per tornar a començar. Amb capacitat de reacció i tenint el control de la pilota, David Páez ha marcat un gol psicològic, ja que ha suposat la culminació a la feina feta de tot l’equip.

Amb l’empat a dos el partit ha tornat a començar. Els blaugranes han posat una marxa més en el seu joc, la qual cosa s'ha vist reflectida a través d'una falta directa, que ha estat decisiva perquè Reinaldo García situés el definitiu 2-3, malgrat que el marcador final podria haver estat més ampli.

GEIEG SIDORME HOTELS, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

GEiEG Sidorme Hotels (2+0):
Fernández, Gaspar, Pujadas, Casadevall (1), Cruz (1) –cinc inicial– Figa, Farrés, Acuña, García.

FC Barcelona Sorli Discau (1+2): Egurrola, Ordeig, Panadero, López (1), Reinaldo (1) –cinc inicial– Páez (1), Adroher, Borregán.

Gols: 1-0, Casadevall (p), min 17; 1-1, López, min 18; 2-1, Cruz min 23; 2-2, Paéz, min 31 i 2-3, Reinaldo, min. 39.

Àrbitres: Valverde i Melero.