Pujalte: “Hem estat molt solvents”

Hoquei patins

27.03.2010 23:14

Ferran Pujalte valora molt positivament aquesta primera fase de la lliga europea: “En la majoria de partits hem estat molt solvents”, destaca. Tot i això, apunta que ara toca estar igual a la fase final.

La feina ja està feta. El Barça Sorli Discau ja tenia assolida la seva classificació per a la Final a Sis, i tot i això han anat a totes en l’última jornada intranscendent: “L’equip ha estat molt ficat en el partit des de l’inici. Ja ho havíem parlat, perquè el Bassano es jugava la classificació i no ens podíem relaxar. A partir del minut 12 hem estat molt còmodes." Tan còmodes com còmoda ha estat la seva victòria per 0-4 .

Aquesta és només la cirereta d'una primera fase rodona, en què l’equip no ha perdut cap partit: “En la majoria de partits hem estat molt solvents i molt bé, però ara l’objectiu ja està complert, i toca fer-ho igual a la Final a Sis.”

Pendents del segon rival

Fins a principis de maig no es disputarà la Final a Sis de la lliga europea, que s’inicia amb una primera lligueta de dos grups amb tres equips cadascun. Els dos primers classificats de cada grup són els que disputaran la gran final. El Barça Sorli Discau coneix un dels seus rivals, el Valdagno, també primer del seu grup. Ara queda per decidir qui serà el segon rival del Barça, que sortirà de la lligueta que jugaran els quatre segons classificats després de Setmana Santa.
Descans per Setmana Santa
L’equip s’entrenarà dilluns i dimecres, però després gaudiran de festa per Setmana Santa: “Ens anirà bé perquè tenim jugadors que acumulen bons minuts i necessiten descans.” La competició tornarà el diumenge 11 d’abril a la pista del GEiEG.