Remuntada de guanyadors (2-3)

Hoquei patins

13.03.2010 21:05

El Barça Sorli Discau ha derrotat el Noia a l’Ateneu en un partit que s’ha complicat ja començada la segona part. Els blaugranes han remuntat un 2-0 i es col•loquen a un punt del lideratge de l’OK Lliga.

Els tres punts aconseguits a Sant Sadurní saben a glòria. Primer, perquè el Barça Sorli Discau ha estat capaç de remuntar un 2-0 advers; segon, perquè mai ha afluixat tot i que els blaugranes no han estat molt encertats en el xut, i tercer, perquè per guanyar l’OK Lliga reaccions com aquesta demostren el talent d’un equip.

El Barça ara suma 52 punts, un menys que el Liceo, encara líder. El Vic, que no ha pogut jugar el seu partit a Lloret, en té 51.

S’avança el Noia

Noia-FCB_2.JPGEl partit ha estat molt viu durant els primers 25 minuts. El Noia ha fet posar en alerta els blaugranes amb un xut de Cabestany que Aitor Egurrola ha refusat. Quan semblava que l’acció ja no era perillosa, Feixas, molt hàbil, ha pres la pilota i ha clavat l’1-0.

Tot i que el Barça ha començat a córrer i a imposar un ritme de patí elevat, els xuts o bé s’han estavellat als pals o han acabat fora.

Els de Ferran López, però, també han disposat d’ocasions per augmentar la renda, però Egurrola i els pals ho han impedit. Fins i tot David Cáceres ha disposat d’un xut de penal, però el porter blaugrana ha barrat la trajectòria de la pilota.

Amb el marcador favorable als de Sant Sadurní per la mínima s’ha arribat al descans.

La reacció blaugrana

El Barça Sorli Discau ha continuat a l'atac i lluitant per recuperar pilotes. Però aquesta voluntat ha suposat que als quatre minuts de la represa els blaugranes arribessin a la desena falta d’equip. Francesc Bargalló ha xutat la falta directa, que ha suposat el 2-0 local.

Carlitos_1.JPGEl desànim hauria estat el més normal, però els jugadors no s’han rendit. L’afusellament a la porteria de Xevi Puigbí ha continuat, i el desencert també. Sergi Panadero, a l’enèsim xut, ha obert de bat a bat la possibilitat de remuntada visitant.

I és que un minut després del 2-1 convertit per Pana, amb un xut fortíssim, Cabestany ha comès la desena falta del Noia sobre el '9' blaugrana. Uns instants de neguit per un canvi d’impressions entre els jugadors ha derivat finalment en el xut de la directa per part de Carlos López i el gol de l’empat a dos.

El setge a la porteria sadurnidenca ha continuat, però Puigbí ha estat excel•lent, avortant les ocasions generades pel Barça.

A falta d’un minut i 25 segons, Borregán ha servit una pilota d’or perquè David Páez la rematés al fons de la porteria.

Però el patiment no ha acabat. Quan restaven vuit segons per a la conclusió, el Barça Sorli Discau ha completat el segon cicle de faltes i Bargalló ha tornat a llançar una falta directa. Ara Egurrola ha estat superb. El porter blaugrana ha tallat el xut i ha refusat el segon intent. El cronòmetre ha arribat a zero i el Barça ha celebrat una victòria suada.

NOIA FREIXENET, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Noia Freixenet (1+1): Puigbí, Del Amor, Mitjans, Feixas, Cabestany (1) –cinc inicial–, Bargalló (1), Esteller, Cáceres.

FCB Sorli Discau (0+3): Egurrola, Ordeig, Adroher, Borregán, Reinaldo –cinc inicial–, Páez (1), Panadero (1), Teixidó, López (1).

Gols: 1-0, Cabestany, min 4; 2-0, Bargalló, min 29; 2-1, Panadero, min 35; 2-2, Carlos López, min 36; 2-3, David Páez, min 48

Àrbitres: Gómez i Veiga.