Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un triomf que fa valorar l’equip


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

06.03.2010 23:09

Un triomf que fa valorar l’equip

Sònia de Alba


Han estat tres punts contra el Lloret que han confirmat la classificació matemàtica del Barça Sorli Discau a la Final a 6. Però també ha estat una victòria amb un simbolisme important pels blaugranes, pel joc i pels gols.


El primer equip d’hoquei patins ha superat el Lloret ( 2-6 ) en un partit controlat per joc i marcador. La victòria blaugrana serveix no només per haver assegurat la presència del Barça Sorli Discau en l’F6, sinó també perquè els homes de Pujalte són guanyadors nats.

Aquestes són les declaracions dels protagonistes del partit.

Ferran Pujalte, entrenador del FCB Sorli Discau

“El Barça Sorli Discau ha estat solvent en tot moment, per diferència de gols i pel control del joc.”

“L’equip està treballant bé i, de vegades, tens la sensació que no t’acompanyen els resultats. Avui, com que havíem perdut el partit de l’OK Lliga aquí (justa o injustament), l’equip volia demostrar la diferència real entre els dos conjunts. Els jugadors han sortit molt ficats i han treballant bé, sobretot com a equip. Al final hem estat mereixedors del resultat.”

“Jo destacaria el joc de l’equip, que ha tingut les idees molt clares.”

(Sobre Reinaldo García) “Està anant a més; és un jugador en progressió i l’hem de cuidar perquè segueixi així. Avui ha fet tres gols i estic content per ell.”

Reinaldo García, jugador del FCB Sorli Discau

“Hem aconseguit l’objectiu de la classificació per a la Final a 6 i hem fet un bon partit.”

“Sí que hi ha hagut un moment en què ells han pressionat però, afortunadament, hem sabut conduir el partit cap a la nostra banda.”

“Ara hem de pensar en l’OK Lliga.”

“Aquest partit ens ha servit per reafirmar-nos nosaltres mateixos. Estem fent un bon any, però de vegades ens ha faltat la sort i no s’ha acabat de veure el treball.”

“Estic content per haver fet tres gols, perquè també va bé marcar de tant en tant. M’he trobat molt còmode.”
Ordeig celebra un gol en el partit contra el Lloret jugat al Palau (Foto: Arxiu)
Ordeig celebra un gol en el partit contra el Lloret jugat al Palau (Foto: Arxiu)
Mia celebra amb dos gols els seus 29 anys
Mia Ordeig ha estat l’autor del cinquè i del sisè gols blaugranes en una jornada especial com és la del seu aniversari. Mia fa 29 anys i ara pot celebrar aquesta jornada com cal.

“Avui era dissabte i dia de partit, i estàs per altres coses. S’ha fet un dinar a casa amb la família i ja estic content”, ha explicat molt senzillament el jugador blaugrana.

Ordeig ha marcat el seu primer gol amb la cuixa: “Ha estat una mica de sort. Ha estat un xut exterior i jo era al mig. M’ha tocat i ha entrat. Molt sovint ens passa a nosaltres que encaixem gols així i avui hem tingut la sort nosaltres. De fet, m’he adonat que havia entrat quan em queixava.”

Pel defensa, la victòria ajuda que l’equip se centri ara en l’OK Lliga. “Hem d’afrontar cada partit com una final i tirar la Lliga endavant”, assegura el vigatà, però també apunta que el darrer partit amb el Bassano s’ha de guanyar: “sobretot perquè hem de recuperar el respecte que tenia aquest equip de cara als altres rivals”.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana