Derrota imprevista (3-2)

Hoquei patins

16.02.2010 22:30

El Barça Sorli Discau ha caigut a Lloret per 3-2. Dos gols inicials de l'equip d'Ivan Tibau han fet que els blaugranes anessin a remolc durant tot el matx. La derrota situa el Barça en tercera posició de l'OK Lliga.

Tot i que el primer equip d’hoquei patins es desplaçava a Lloret conscient de les dificultats que li podia plantejar l'equip de la Costa Brava, els homes de Ferran Pujalte han trigat a entrar en joc. I això ha estat un llast molt sever perquè el conjunt local s’ha avançat amb dos gols, aconseguits en un marge de 20 segons, que han estat clau pel desenvolupament final del partit. A partir d’aquí, els blaugranes han hagut de remar a contracorrent i no ha estat possible capgirar el marcador.

Aquesta derrota no entrava en els plans del Barça Sorli Discau, que cau fins a la tercera posició. El Coinasa Liceo ha guanyat per 1-6 a la pista del Maçanet i el Roncato Patí Vic ha superat el Vilafranca per 1-3.

Adaptació lenta

Als blaugranes els ha costat entrar en dinàmica de partit. Durant els primers minuts de joc la iniciativa l’ha dut el Lloret, que ha estat dominant la possessió. Les poques ocasions de què ha disposat el Barça han estat avortades per un Ferran Serra que s’ha anat animant a mesura que avançava el partit. El porter del Lloret ha fet un partit pràcticament perfecte.

A aquesta situació defensiva hermètica dels locals s’hi ha afegit un minut boig que ha marcat tot el matx. I és que en una pilota penjada a prop de l’àrea, Xavi Lladó l’ha pogut connectar per marcar l’1-0. El gol ha fet mal però pitjor ha estat quan, vint segons després, Xavi González ha corregut un contracop i, tot sol, ha batut per segon cop Egurrola.

La situació ha obligat Ferran Pujalte a demanar un temps mort urgent per donar instruccions al seu equip.

L’estratègia ha donat resultats i, abans del descans, els blaugranes han pogut retallar les diferències gràcies a una diana d’Adroher després d’un servei de Panadero.

El Barça encara ha estavellat una pilota al pal en la recta final del primer temps, però el primer període ha acabat amb el 2-1.

Un càstig excessiu

En començar el segon temps, la defensa lloretenca ha continuat pressionant i Serra ha mantingut el seu grau d’efectivitat a la porteria. El Barça, en bloc, ha intentat de totes les maneres possibles trencar aquesta defensa però no hi ha hagut manera.

Quan millor jugaven els blaugranes una decisió errònia dels col•legiats ha significat el 3-1. En un contracop del Lloret la pilota ha acabat desviada per un jugador local, tot i que segons els àrbitres la bola l'havia tocat un jugador un blaugrana. El penal ha estat la sanció imposada i Casalí no ha fallat.

Encara amb 12 minuts per jugar, el matx ha entrat en una dinàmica de necessitat. Però el primer moviment del Barça ha estat el del gol. El 3-2 ha arribat 40 segons després del tercer del Lloret.

El desgast i l’esforç dels barcelonistes ha estat titànic però no ha obtingut la recompensa menor que hagués estat la de l’empat. El temps s’ha exhaurit amb el 3-2 final.
CH LLORET, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2

CH Lloret (2+1):
Serra, Tibau, Rodri, Casalí (1), Lladó (1) – cinc inicial – Crespo, González (1), Martos

FCB Sorli Discau (1+1): Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero, Borregán – cinc inicial – Adroher (1), López, García

Gols: 1-0, Lladó, min 15; 2-0, González, min 15; 2-1, Adroher, min 20; 3-1, Casalí (p), min 38; 3-2, Páez, min 39

Àrbitres: Molina i De la Hera