Un empat i una victòria

Hoquei patins base

03.02.2010 19:35

La jornada de l’hoquei patins base ha estat reduïda. Només els júniors i el juvenils han competit amb un triomf i un empat com a botí, respectivament.

Els nois d’Eduard Castro van desfer-se del Vic a domicili del Vic per un ajustat 1-2. El triomf, però, els manté a la part més alta del grup del Campionat de Catalunya en la segona fase. El Barça Sorli Discau ha sumat tots els punts possibles després de quatre jornades disputades. Aquesta setmana els blaugranes reben al Mataró, el cuer del grup.

Els juvenils van empatar a Sant Feliu, el líder del grup, a dos gols. Els locals, els de Sant Feliu, han sumat tres victòries i un empat en quatre jornades disputades. Els blaugranes, però, encara tenen un partit pendent. De moment, els de Francesc Linares sumen set punts (dues victòries i un empat).

El 1a Nacional i l’Infantil van tenir descans. No així el conjunt de veterans que va tornar a guanyar. Ho va fer contra el Girona per 8-4. Els gols van ser d’Héctor Venteo (2), Ferran Pujalte (2), Gaby Cairo (3) i de Quim Paüls. La setmana passada el FCBeterans ja va guanyar el Valldoreix per un contundent 2-11.