Domini total (7-2)

Hoquei patins

23.01.2010 19:39

El Barça Sorli Discau s’ha imposat al cuer de l’OK Lliga en un partit que ha dominat durant els 50 minuts. Dos gols de López, dos de Reinaldo, un de Páez, un altre d’Adroher i un més de Borregán han servit per endur-se els tres punts.

El primer equip d’hoquei patins només ha comès un error i aquest li ha valgut el gol en contra. Oriol Vives, amb un llançament llunyà molt ben executat i que ha sorprès Egurrola, ha estat l’autor de la primera diana visitant. El segon gol ha estat als darrers segons. Els blaugranes sumen 40 punts i continuen a la part més alta de la classificació, mentre que el Shum Maçanet continua amb 8 punts i a la cua de l’OK Lliga.

Dos per començar

2010-01-23_FCB_SORLI_DISCAU_-_SHUM_MAxANET_015.jpgEl Barça Sorli Discau gairebé no ha deixat que el rival se situés sobre la pista. En la primera acció ofensiva Carlos López ja ha superat Calonge, el porter del Maçanet.

El primer gol local ha tingut la companyia del 2-0 en el marcador gràcies a una acció de contraatac que els de Ferran Pujalte han trenat molt bé. Ordeig, López i David Páez han estat a l’aguait per rematar la pilota, però el segon gol, finalment, ha sigut atribuït a Cachi Páez.

Una única badada

L’allau de joc blaugrana, no només ofensiu, sinó també en defensa, anul•lant les poques possibilitats de joc del Shum Maçanet, ha obligat Ricard Hernáez, l’entrenador visitant, a demanar temps mort. El minut de temps ha donat resultat i Oriol Vives, en una bona jugada individual, ha clavat el 2-1. Un llançament d’una execució perfecta que ha sorprès un Egurrola esplèndid en les poques intervencions que ha tingut.

Es trenca el partit

2010-01-23_FCB_SORLI_DISCAU_-_SHUM_MAxANET_004.jpgPerò el gol visitant ha esperonat encara més un Barça amb ganes d’agradar i d’agradar-se. I és que el joc blaugrana prometia, i tant ho feia que, abans d’acabar el primer temps, Carlos López, amb una jugada amb segell propi (col•locant-se en un pal per rematar) ha fet el 3-1.

I amb la roda de canvis han arribat el quart i el cinquè. Jordi Adroher ha aconseguit finalitzar la jugada en una altra transició local. I tot just després de treure de mig camp, l’enèsima pilota robada pels blaugrana ha significat una altra diana de Reinaldo, el qual no ha desaprofitat l’oportunitat servida en safata per rematar la passada.

Amb un altre llançament i un altre gol de Reinaldo García s’ha reprès el partit. El defensa argentí ja desplega el joc a què estava acostumat amb el Liceo i se sent més còmode a la pista.

Tot el Barça ha estat molt actiu. Hi ha hagut accions meravelloses, però que no han obtingut la recompensa del gol. Als primers 10 minuts del segon temps, Reinaldo ha intentat aixecar la pilota i rematar-la, però la trajectòria ha acabat sortint desviada. I un parell de minuts després, Carlos López i Jordi Adroher han jugat dins de l’àrea del Maçanet fins que la defensa gironina ha pogut avortar el perill.

El Shum, però, no ha pogut impedir un llançament des de la banda esquerra de l’atac blaugrana, obra del capità, Beto Borregán, que ha fet el setè del Barça.

Encara hi ha hagut temps, més de 10 minuts, per comprovar la qualitat dels de Pujalte. Hi ha hagut accions, per part d’Ordeig i López, que han fet esclatar alguns sospirs d’aprovació. I també aplaudiments per l’eficàcia amb què Egurrola ha desviat alguna pilota amb cert perill.

Lucas Martínez, de falta directa, a causa de l’acumulació de deu faltes del Barça, ha deixat el 7-2 definitiu. Això ha estat en els darrers 22 segons d’un partit dat i beneït pels blaugranes des de feia molta estona.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
SHUM MAÇANET, 2

FC Barcelona Sorli Discau (5+2):
Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero, López (2) – cinc inicial – Adroher (1), Teixidó, Borregán (1), Reinaldo (2)

Shum Maçanet (1+1): Calonge, Maqueda, Roca, Castañé, Vives (1) – cinc inicial – Rubén Fernández, Martínez (1), García, Matías Fernández

Gols: 1-0, López, min. 2; 2-0, Páez, min. 8; 2-1, Vives, min. 14; 3-1, López, min. 15; 4-1, Adroher, min. 19; 5-1, Reinaldo, min. 19; 6-1, Reinaldo, min. 30; 7-1, Borregán, min. 40; 7-2, Martínez, min. 50

Àrbitres: Prades i Martínez