Pujalte: "El resultat ha fet justícia"

Hoquei patins

10.01.2010 15:10

El domini de tot el partit ha estat blaugrana. La sensació durant i al final del matx ha estat aquesta i els jugadors i el cos tècnic del Barça Sorli Discau es feliciten per saber lluitar fins al final i obtenir la victòria.

El primer equip d’hoquei patins ha superat l’Alcoi a domicili ( 2-3 ). Tot i anar sempre per darrere en el marcador, el control del joc l’han dut els blaugranes i aquesta sensació és la que ha prevalgut per obtenir al final la victòria.

“El resultat ha fet justícia”, ha comentat Ferran Pujalte en acabar el partit: “Hem tingut moltes ocasions però no les hem acabat de convertir.”

El Barça i l’Alcoi han disputat un partit força igualat i que ha acabat amb 0-0 després de 25 minuts. A la segona part els alacantins s’han avançat en dues ocasions, però els dos gols han estat neutralitzats ràpidament. “La sensació és que el partit no el podíem perdre jugant així. No hem estat afortunats de cara a porteria. Ens ha faltat efectivitat, però desplegàvem un bon joc”, ha exposat l’entrenador del Barça Sorli Discau.

Respecte del penal, Pujalte ho ha vist molt clar: “De fet, n'hem tingut algun més que podrien haver xiulat a favor nostre i, a més, l’Alcoi ha estat durant 10 minuts amb nou faltes i no li han xiulat la desena”.

Encara queda molt en joc

L’OK Lliga s’ajusta una mica més. Després de la 14a jornada, el Liceo és el nou líder després de vèncer el Tecnol Reus per 3-2. El Roncato Patí Vic va caure per 7-3 contra el Sather Blanes. El tècnic blaugrana ho valora d’aquesta manera: “Haurem de deixar passar les jornades per veure què passa, i quants punts podem recuperar. Tot s’ha d’ajustar i, com s’ha vist, costa molt guanyar punts fora de casa.”

Només una jornada per acabar la primera volta
El Barça Sorli Discau tanca la primera volta rebent al Palau el Tenerife aquest dimarts, 12 de gener, 21.00 h. Els blaugranes intentaran acabar les primeres 15 jornades amb 37 punts. El Liceo, que s’ha col·locat líder, visita l’Olímpic de Vic també dimarts. Els gallecs han acumulat 36 punts i els vigatans en sumen 35 a hores d’ara.