Ordeig capgira el resultat a un minut i mig del final (2-3)

Hoquei patins

10.01.2010 13:36

El Barça Sorli Discau suma els tres primers punts en el 2010. Els blaugranes, que han dominat el matx, no han pogut reflectir-lo en el marcador fins a la recta final de partit, amb un gol de penal d’Ordeig.

Els homes de Ferran Pujalte han estat superiors al rival en el joc de pista. En el marcador, els alacantins han estat els primers a tenir les regnes. Amb una porteria superba, en què Navedo ha evitat alguns gols ja al primer temps, l’Enrile PAS Alcoi ha obert l’electrònic al segon temps, després d’uns primers 25 minuts sense gols.

Els gols, al segon temps

En una jugada aïllada, Pere Cañelles, jugador format al planter blaugrana, ha pogut desviar la pilota cap al fons de la porteria d’Aitor Egurrola. L’1-0 no ha destorbat la concentració visitant. El Barça Sorli Discau ha sabut treballar per igualar el matx cinc minuts després. La jugada l’ha encetada Reinaldo García. Amb un xut llunyà, Nalo ha servit una pilota cap a Sergi Panadero, el qual només ha hagut de donar-li el toc de gràcia per empatar.

Malgrat que els blaugranes han mogut millor la pilota, l’Alcoi ha tornat a avançar-se. Una falta directa l’ha clavada Rodero que, d'aquesta manera, ho deixava tot de cara per als locals. Però David Páez ha trigar segons a posar el 2-2.

El Barça ha continuat jugant sòbriament. Sense presses, el treball blaugrana ha donat resultats i s’ha aprofitat d’un penal –bastant clar- per capgirar definitivament el partit, tot i que el públic local ha criticat la senyalització de la falta. Mia Ordeig, amb sang freda, ha deixat el 2-3 definitiu.

ENRILE PAS ALCOI, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Enrile PAS Alcoi (0+2):
Navedo, Illa, Sáez, Cañelles (1), Santiago –cinc inicial– Maggio, Diogo, Rodero (1), Pérez.

FCB Sorli Discau (0+3): Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Panadero (1), Reinaldo –cinc inicial– Adroher, Teixidó, López, Borregán.

Gols: 1-0 Cañelles, min 35; 1-1 Panadero, min 40; 2-1 Rodero, min 42; 2-2 Páez, min 43 i 2-3 Ordeig, min 48.

Àrbitres: Garrote i Sanz .