El Barça Sorli Discau marca el ritme (0-3)

Hoquei patins

20.12.2008 22:55

El primer equip d’hoquei patins ha derrotat el Shum Maçanet a domicili en la darrera jornada de la primera volta de l’OK Lliga. David Paéz ha obert el marcador a les acaballes del primer temps. Panadero i Masoliver han sentenciat.

El Barça Sorli Discau conserva el liderat en finalitzar la primera volta de la fase regular de l’OK Lliga. Amb 37 punts, els mateixos que el Roncato Patí Vic, el diferencial de gols dóna el Barça aquesta posició capdavantera després de 15 jornades.

El partit a Maçanet s’havia de guanyar per avalar el bon joc de l’equip. Tot i que el Shum Maçanet ha imprès una defensa tancada, com els blaugranes preveien, l’esforç ha tingut la recompensa a punt d’arribar a la conclusió del primer període. David Paéz ha estat el que ha batut Calonge a poc menys de 30 segons del descans.

Augmenta el nivell

A la represa, els homes de Quim Paüls han trigat poc menys de cinc minuts en convertir el 0-2. Sergi Panadero, que arrossegava problemes físics durant la setmana, n’ha estat l’autor.

El Barça Sorli Discau ha estat més sòlid i ha començat a imposar un ritme de patí molt elevant. El Maçanet s’ha quedat sense forces per seguir els blaugranes i aquí s’ha acabat el partit. Miquel Masoliver, de falta directa molt ben executada i centrada, ha marcat el definitiu 0-3 a falta de 10 minuts pel final.

Els blaugranes, fins i tot, han pogut augmentar el marcador però la bola no ha entrat.

Descans fins dilluns 29

El primer equip d’hoquei patins tanca d’aquesta manera una primera fase de la Lliga molt congestionada de partits. L’esforç ha estat evident i els jugadors sol•liciten descans. Per això, i donat que fins el dissabte 3 de gener no es reprèn l’OK Lliga, els blaugranes tenen festa des d’avui fins el dilluns 29 de desembre.