Treballar per guanyar (5-1)

Hoquei patins

09.12.2008 21:03

El Barça Sorli Discau ha sabut guanyar un partit amb el segell més pur de la secció d’hoquei patins blaugrana. Els homes de Quim Paüls han controlat el joc d’un incòmode Voltregà. A la segona meitat, el duel ha quedat sentenciat.

El primer equip d’hoquei patins ha estat seriós sobre la pista. Per guanyar qualsevol equip de l’OK Lliga no es pot badar, com s’ha comprovat aquesta temporada. Per això, els homes de Quim Paüls han sabut patir fins trencar el matx. Això no ha passat fins que David Paéz, Sergi Panadero i Alberto Borregán no han marcat el 5-1 definitiu.

El primer, el Voltregà

QM3D9492.jpgEls dos equips han estat actius en els primers minuts de joc. Però ha estat el Voltregà el primer a marcar. En una jugada enrabesada, Pablo Martín ha penjat la pilota amb la mala fortuna que aquesta ha quedat entre el cos d’Aitor Egurrola i el pal i ha acabat dins.

Els blaugranes han tornat a tenir el control de la bola des d’aleshores. David Paéz amb una acció de qualitat (gir de 360º sobre el seu propi eix, xut posterior i xut en agafar el refús) no ha pogut batre Xevi Puigbí. El porter del Voltregà ha estat molt ben posicionat. De fet, també Beto Borregán s’ha estavellat amb Puigbi. El capità blaugrana no ha pogut superar el dorsal 10 del Voltregà en l’acarament.

Empat i el 2-1

Però el que ha aconseguit l’empat ha estat Carlos López. Des del punt de penal (una acció protestada per la banqueta del Voltregà), l’argentí ha estat infalible amb un xut directe i pel centre.

50 segons després Lluís Teixidó ha batut Puigbí amb un xut creuat en una transició ofensiva molt ben executada.

A mida que passaven els minuts, als blaugranes se’ls ha vist posant més èmfasis en el seu joc. Però el marcador no s’ha tornat a moure en aquest període.

Els porters, a prova

QM3D9552.jpgTant el Barça Sorli Discau com el Güell Voltregà han tret el millor repertori de xuts tot just començar el segon temps. Aitor Egurrola i Xevi Puigbí han estat a l’alçada i han superat amb nota els tests a què han estat sotmesos. Ja fos amb la mà o amb el casc, els dos porters han avortat ocasions perilloses, firmades per Jaume Molas i Pablo Martín, per part del Voltregà, i de Lluís Teixidó i Davi Páez, per part blaugrana.

Insistència i gol

Després d’un temps mort del Voltregà l’experiència blaugrana ha passat factura. Simplement calia tornar a marcar per agafar aire i rematar la feina. David Paéz ha sumat el 3-1 i dos minuts després Sergi Panadero ha firmat el 4-1. Amb els de Sant Hipòlit ja ofegats, Mia Ordeig s’ha encarregat de posar el llacet a un partit treballat.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
GÜELL VOLTREGÀ, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+3):
Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Panadero (1), Borregán – cinc inicial – Masoliver, Vázquez, Teixidó (1), López (1)

Güell Voltregà (1+0): Puigbí, Vives, Martín (1), Bargalló, Santi Teixidó – cinc inicial – Gerard Teixidó, Rodríguez, Molas, Uribe

Gols: 0-1, Martín (10’); 1-1, López (p) (15’); 2-1, Teixidó (16’); 3-1, Paéz (41); 4-1, Panadero (43’); 5-1, Ordeig (43’)

Àrbitres: Veiga i Castellnou