Dues victòries i una derrota

Hoquei patins

04.12.2008 10:49

A excepció del juvenil, que tenia jornada de descans, el conjunt de 1a Nacional Catalana va tornar a perdre mentre que el Júnior i l’Infantil van guanyar i golejar.

El segon equip del Barça Sorli Discau va perdre contra el Mataró per 5-3. Els nois d’Àlex Segura van començar fluixos i fruit d’aquesta falta d’intensitat els del Maresme van aconseguir un 3-0 a la primera part. Al segon temps, amb més tensió a la pista els blaugranes van acabar amb un parcial de 2-3, amb gols de Ferran i Albert. Els moviments van ser més ràpids i la concentració màxima. En 10 minuts el marcador ja va reflectir un 3-2 que va donar aire i energia per continuar i redreçar el matx.

En un contracop, el Mataró va aconseguir el 4-2. Els nois d’Àlex Segura no es van enfonsar i la lluita va servir per marcar el 4-3 a 6 minuts del final del partit. El Barça Sorli Discau va acabar desaprofitant les ocasions i l’equip local no va fallar. El 5-3 definitiu es va aconseguir a un minut de la conclusió.

El conjunt de la 1a Nacional Catalana es troba en la 15a posició amb dues victòries, dos empats i sis derrotes.

Gols a dojo

Tant els júniors com els infantils van acabar amb uns resultats força amples. Mentre l’equip d’Eduard Castro va derrotar el Sant Just per 11-0 i lidera el grup D del Campionat de Catalunya amb 8 victòries i un empat (i amb un partit menys que ha de disputar contra el Reus Deportiu), els més petits del planter van superar el Castellar per 14-2. Els de Francesc Linares acaben la primera fase invictes.

Els infantils van començar molt forts però van anar perdent energia. Aquest impàs el va aprofitar l’equip rival per col•locar un 4-2 al marcador. Amb els llums d’alerta encesos els blaugranes van reaccionar i aquí es va acabar el partit.

Els gols es van repartir de la manera següent: Yepes (3), Martínez (6), Julià (2), Genís (1) i Pau (2).
Cap de setmana de descans
El pont de la Constitució serveix de parèntesi per a les competicions de l’hoquei base blaugrana. Els campionats es reprendran el cap de setmana del 13 i 14 de desembre. El Júnior, el Juvenil i l’Infantil comencen ja la segona fase de la competició.