Tres punts en confiança (2-5)

Hoquei patins

29.11.2008 20:11

El Barça Sorli Discau guanya el partit i també en confiança a la pista del Sitges, el cuer de l'OK Lliga. Després d'un 0-3 a la primera meitat, els locals han pogut collar fins a marcar el 2-3. Borregán, amb dues dianes més, ha sentenciat.

La visita a Sitges s’havia titllat de partit trampa per part del Barça Sorli Discau. El moment moral que travessa el primer equip d’hoquei patins hi té molt a dir en aquest sentit. Per això, haver guanyat amb consistència, i no només pel que fa al resultat, fa sumar a tots els nivells.

El partit ha començat amb un bon control dels blaugranes. Amb el 0-1 aconseguit per Sergi Panadero els visitants han imposat la seva presència. Tot i que el joc no ha acabat de ser atractiu, el plantejament ha servit per no patir i assegurar.

Quim Paüls, l’entrenador blaugrana, ha pogut comptar amb Alberto Borregán. El capità, que arrossega molèsties al canell esquerre, ha participat i ha estat un dels homes del partit. En les primeres rotacions, Beto ha entrat a la pista. El 0-2, firmat pel dorsal 21 del Barça Sorli Discau, ha servit per confirmar les ganes de tot l’equip de revifar-se.

Amb el 0-3, obra de David Páez abans d’arribar al descans, el partit semblava pràcticament vist per a sentència.

Montserrat reactiva el Sitges

Però l’OK Lliga està consolidant un gran nivell d’hoquei. I un recent ascendit com el Sitges no ha perdut l’oportunitat d’inquietar el Barça. Marçal Montserrat ha aprofitat l’únic moment de desconcentració blaugrana i li ha tret el màxim rendiment. El davanter local ha marcat l’1-3 i el 2-3 en un minut.

L’impàs crític, però, ha estat resolt ràpidament pels de Paüls.

Beto defineix

Borregán ha controlat l’equip. I el davanter blaugrana no ha permès que s’estengués el neguit. En poc menys de 60 segons Beto ha marcat el 2-4 i ha esvaït els possibles fantasmes.

Amb un Barça Sorli Discau serè i molt centrat, el joc ha estat intel·ligent, amb possessió de la bola i evitant els atacs a la desesperada del Sitges.

Borregán ha tancat el marcador amb el 2-5 quan encara restaven tretze minuts de partit.

Cal destacar l’actuació d’Octavi Tarrés, amb la responsabilitat de suplir la baixa d’Aitor Egurrola, que ha acompanyat l’equip des de la grada.

SITGES ARIAN, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Sitges Arian (0+2):
Domènech, Renom, Segas, Ribas, Montserrat (2) –cinc inicial–, Oriol.

FC Barcelona Sorli Discau (3+2): Tarrés, Ordeig, Páez (1), Panadero (1), López –cinc inicial–, Masoliver, Teixidó, Borregán (3).

Gols: 0-1, Panadero (5’); 0-2, Borregán (19’); 0-3, Páez (21’), 1-3, Montserrat (28’); 2-3, Montserrat (29’); 2-4, Borregán (30’); 2-5, Borregán (37’).

Àrbitres: Molina i López Expósito.