El Lleida també guanya el Barça (1-2)

Hoquei patins

23.11.2008 14:15

El Barça Sorli Discau ha perdut 1-2 contra el Grup Castillo Lleida. Un gol de Borregán, a la primera part, s’ha anul•lat amb la diana de Gil, ja al segon temps. La mala notícia ha estat la substitució d'Aitor Egurrola amb molèsties al genoll.

El Lleida, un dels equips més golejadors de l’OK Lliga i també un dels més golejats, ha sabut plantejar una bona defensa per no deixar-se sorprendre pel Barça, però tampoc no han cedit ni un pam de la seva filosofia ofensiva. L’equip visitant ha inquietat moltíssim als blaugranes. Tant que han vist com en un contracop Gil ha aconseguit el gol del triomf. Les males notícies han arribat per dues bandes pels blaugranes. I és que a més de la derrota, Egurrola ha hagut de ser substituït per molèsties al genoll esquerre.

El gol del més atent

396E5409.jpgEl Grup Castillo Lleida ha buscat la porteria contrària des de la sacada inicial. Amb una acció d’estratègia els de Quim López han posat a prova Aitor Egurrola. El porter del Barça Sorli Discau, com sempre, ha estat totalment concentrat. I això que el rival l’ha buscat sense descans.

Per part blaugrana, Teixidó (que ha sortit al cinc titular) i David Paéz han disposat d’uns primers xuts, avortats o bé per la defensa lleidatana o bé pel porter Ramon Gascón.

La primera part ha estat entretinguda, amb moviments ràpids de la bola i buscant la línia directa de gol. I aquesta l’ha trobada Borregán. En una de les accions més innocents en l’àrea del Lleida, el capità ha vist la pilota que ningú més ha controlat. A Beto li ha sobrat tocar-la per enfonsar-la a la xarxa.

Amb l’1-0 el partit no ha perdut l’energia. El segon gol blaugrana podria haver arribat tot just tres minuts després de l’obertura del marcador. Però David Páez no ha arribat a enganxar la pilota.

També el Grup Castillo Lleida ha tingut opcions d’empatar el matx abans d’arribar al descans. Gil ha vist com Egurrola refusava amb les cames. I Trilla ha penjat una bola que Navarro no ha pogut baixar per tenir-la controlada.

Mateixes ganes de gol

Els dos equips han entrat a la pista després del període de descans amb ganes d’agradar. Si David Paéz ha intentat posar la rúbrica a una ràpida transició ofensiva aixecant la pilota per rematar-la, fet que no li ha sortit bé, Gil ha estat hàbil però tampoc no ha tingut sort.

Als 5 minuts de la represa, Beto Borregán ha hagut de substituir Páez perquè l’argentí ha rebut una pilotada a la cuixa, en principi sense més transcendència.

Increment del ritme i l’empat

396E5411.jpgEl capità ha combinat amb Carlos López en la primera acció que ha tingut tot just sortir. No ha arribat el segon gol blaugrana. També Masoliver en un u contra el porter ho ha tingut a l’abast. Però la velocitat també l’ha imprès el Lleida. I Gil ha superat Egurrola en un contracop. Ha estat al minut 8 del segon temps.

Els del Segrià han vist la seva oportunitat de sorprendre al Palau i Tomàs s’ha quedat a milímetres de capgirar el marcador. Aitor Egurrola ha estat capaç d’impedir el gol.

El Lleida marca el segon

Però el porter del Barça no ha pogut fer res amb un contracop de Gil. El jugador lleidatà ha acabat d’entrar a la pista després d’un temps de descans. L’1-2 ha creat tensió en un Barça que, de poc, no veu com entrava el tercer segons després. Eloi Gaspar també s’ha quedat sol davant d’Egurrola i el cara a cara entre jugador i porter l’ha resolt a favor el porter blaugrana.

Canvi de porter

Coincidint amb un tempsmort sol•licitat pel Lleida, Quim Paüls ha canviat el porter. Egurrola ha notat unes molèsties al genoll esquerre. Aquest vespre serà sotmès a una ressonància per conèxier l'abast de la lesió. Els resultats no se sabran fins demà, dilluns.

Octavi Tarrés ha jugat els darrers 4 minuts i 34 segons de partit. Mentrestant els jugadors de pista no han pogut tranformar en gol les múltiples ocasions que han tingut. I el Lleida aprofitava els refusos per encetar contraatacs. Tarrés ja ha tingut temps d’impedir algun gol.

Però ha estat més preocupant la falta d’encert dels davanters blaugranes. Carlos López ha pogut empatar a 13 segons del final. Hagués estat un mal menor.