Triomfs per golejades

Hoquei patins base

19.11.2008 11:45

Els equips del planter del Barça Sorli Discau continuen resolent els partits amb resultats contundents. El Júnior i l’Infantil van superar amb facilitat el Vilafranca i l’Igualada, respectivament, el cap de setmana.

L’equip juvenil va vèncer, en partit amistós, el Cerdanyola de la categoria júnior. L’any de diferència no va ser obstacle perquè els juvenils del Barça Sorli Discau s’imposessin al Cerdanyola per 1-5. El conjunt que entrena Juan Antonio González, que descansava aquesta jornada, va aprofitar-ho per mantenir el ritme de joc. Al Campionat de Catalunya els blaugranes es mantenen líders amb cinc victòries i cap derrota.

Tots alerta

El conjunt infantil va guanyar per 14-1 l’Igualada. La sortida dels més petits del planter del Barça Sorli Discau va ser excel·lent, i van aconseguir quatre gols en cinc minuts, obra d’Ignasi en dues ocasions, Julià, Martínez i Genís. Els nois de Francesc Linares van exercir pressió sobre el contrari en les sacades de pilota per anar avançant en la formació. Ara bé, quan les coses semblaven apamades la relaxació va fer acte de presència i aquí va arribar el gol del conjunt visitant.

L’entrenador va haver de posar les piles als seus jugadors, que li van fer cas ràpidament. Amb tots els nois plenament concentrats, la resolució va ser més fàcil. Pau, Martínez amb cinc gols més, Ignasi, Genís i Yepes van acabar d’arrodonir el resultat.

Després de vuit jornades, els blaugranes continuen invictes i líders del grup C.

Líders

L’equip júnior disputava un partit important contra el Vilanova, dimarts. Els blaugranes van empatar a un amb el conjunt del Garraf. Tot i això, els blaugranes ja són matemàticament primers classificats després de la primera volta, ja que sumen un triomf més que el Vilanova.

L’evolució de l’equip júnior és força positiva. L'empat a Les Casernes no va reflectir les moltes ocasions de gol del Barça, avortades pel porter vilanoví. De fet, l'equip local va ser el primer en avançar-se mitjançant Iñaki Mandirola. Lluís Ferrer va empatar als cinc minuts de la represa. A més, als blaugranes els van anul·lar un gol que podria haver estat definitiu.

El cap de setmana els blaugranes, però, es van haver de concentrar per derrotar el Vilafranca. Tot i el resultat de 13-3, a la primera meitat els d’Edu Castro no van estar a l’alçada que se’ls exigeix. El conjunt rival , entrenat per Fidel Nogueras, va ser capaç de marcar tres gols durant els primers 25 minuts, i van deixar en evidència la manca d’intensitat defensiva del Barça.

A la represa, els locals van ajustar el seu joc i van esmenar els errors del primer temps per resoldre el matx amb comoditat.

Els golejadors del Barça van ser Brandon Carrara, Ferran Rosa, Ignasi Genís, Joan Vázquez, Albert Vergés, Lluís Ferrer i Marçal Cuenca.

L’equip de 1a Divisió Nacional havia avançat el partit de la vuitena jornada a la pista del Reus. Els del Baix Camp van vèncer per 5-1, i van trencar la línia ascendent que havien engegat els blaugranes fa unes setmanes. L’equip que entrena Àlex Segura es manté en la 14a posició amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 5 derrotes.