Feina resolta (1-3)

Hoquei patins

11.11.2008 22:14

El Barça Sorli Discau ha guanyat a la pista del Blanes per 1-3. Tot i que els locals han estat els primers en marcar, els de Paüls han sabut aprofitar els seus moments. Els blaugranes es mantenen colíders amb 25 punts.

El Viva Habitat Blanes afrontava el repte de la visita del Barça amb baixes importants (Ramon Benito i Kimi Ridaura) però sense ànims de deixar-se guanyar. Els de Francesc Sucarrats han estat intimidadors i han pres la responsabilitat sempre que han pogut. Tot i això, els homes de Quim Paüls han sabut superar els moments més complicats, com l’1-0, per, primer empatar, i posteriorment, capgirar el marcador i sumar tres punts més fora de casa. El primer equip d’hoquei patins suma 25 punts i no abaixar la guàrdia al capdavant de la classificació.

El Roncato Patí Vic també ha guanyat al Noia Freixenet (4-0) i es manté a la primera posició.

Coneixent la pista

Tot i tenir més possessió durant els primers minuts de partit, el Barça Sorli Discau no ha pogut sorprendre Freixes. Les nombroses ocasions que han tingut els blaugranes han acabat amb xuts que ha desviat el porter del Blanes o han estat oportunitats desfetes per la defensa gironina.

Mia Ordeig no ha pogut controlar una pilota que només havia de tocar perquè entrés. L’estick ha donat un cop que ha elevat massa la bola. Aquesta ha estat una de les ocasions més clares dels blaugranes.

El Blanes pren les seves decisions

Mentre el Barça Sorli Discau s’ha anat adaptant de mica en mica a la pista, també el Blanes prenia domini de la situació. Dani Rodríguez i Alex Ridaura han comptat amb una ocasió clara que ha avortat la defensa blaugrana. Ha estat dos minuts abans que Miquel Àngel Sánchez superés Egurrola en una jugada fabricada per Xevi Armengol. La confusió ha despistat el porter blaugrana perquè la bola ha quedat mig amagada entre les cames dels defensors i atacant dins de l’àrea. L’1-0 ha arribat al minut 15 de partit.

El canoner Sánchez ha tornat a posar a prova el Barça mig minut després però el seu xut ha sortit una mica desviat.

Abans d’arribar al descans, el Blanes s’ha anat creixent. Armengol ha assetjat Egurrola que ha sabut controlar la situació. El porter blaugrana també ha aturat una bola complicada en un xut de David Plaza (minut 23).

Al descans amb 1-1

En els darrers instants del primer temps, el Barça ha sabut esperar el seu moment. Una pilota robada en defensa l’ha jugat molt bé Carlos López. L’argentí ha cedit en l’últim passi a Miquel Masoliver que ha rematat l’empat a un.

El Barça, fort; el Blanes, crescut

Als dos minuts de la represa, el Barça Sorli Discau ha volgut deixar palès que anava a per totes. David Paéz ha fet picar la bola al pal. Només era un avançament.

Però el Blanes no s’ha quedat enrere. Amb més activitat al camp del Barça, David Plaza, per exemple, ha estat incisiu amb un xut després d’un canvi de ritme que l’ha deixat lliure de marcatge. El jugador del Blanes, però, no ha tingut sort.

Plaza ho ha tornat a provar en un contracop però el seu xut també ha acabat fora.
En aquest impàs al Barça li ha costat trobat el seu moment. Panadero, Ordeig i Beto han pres la responsabilitat però en jugades aïllades. Les accions han tocat pal.

I els intents han acabat amb resultat. Però s’ha hagut d’esperar al minut 13 del segon temps perquè en una acció a la contra Borregán marqués l’1-2. El capità ha tornat a veure porta quan l’equip més el necessita.

Sis minuts després Beto no ha pogut superar Freixes des del punt de penal. El porter local ha desviat el xut directe amb el peu.

David Páez sentencia

A falta de dos minuts i 20 segons per acabar el partit, David Paéz ha tancat el matx amb un potent tret després d’una acció global.

Tot i que el Blanes no ha volgut cedir ni un segon de joc i, fins i tot ha pogut marcar el seu segon gol, el rellotge ha consumit els darrers segons i el Barça Sorli Discau ha sumat una nova victòria que el manté a la part més alta de la classificació.
VIVA HABITAT BLANES,1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Viva Habitat Blanes (1+0):
Freixes, Sánchez (1), Rodríguez, Armengol, Ridaura - cinc inicial - Plaza

FC Barcelona Sorli Discau (1+2): Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero, Borregán (1) - cinc inicial – Teixidó, López, Masoliver (1)

Gols: 1-0, Sánchez (15’); 1-1, Masoliver (24’); 1-2, Borregán (38’); 1-3, Páez (48’)

Àrbitres: Prades i Galán