Victòria de confiança (3-0)

Hoquei patins

08.11.2008 21:17

El Barça Sorli Discau s’ha desfet de l’Alnimar Reus Deportiu per 3-0. A la segona part els blaugranes han sabut trenar millors jugades i han arribat els gols, dos de Beto Borregán i un de Carlos López. La porteria d’Egurrola s’ha mostrat perfecta.

08-11-08_HOCKEY_15.jpgEl retorn de Carlos Figueroa al Palau Blaugrana ha estat una nota més d’un partit intens d’hoquei patins. El Barça Sorli Discau i l’Alnimar Reus Deportiu han rodat a un bon ritme durant els 50 minuts, però els de Quim Paüls han estat més hàbils de cara a gol. Això ha passat a la segona part. Per la seva banda, Aitor Egurrola ha estat magistral a la porteria. Els blaugranes no han permès que un equip com el Reus els marqués ni un gol.

Massa nervis

I és que el primer equip d’hoquei patins blaugrana ha estat més serè ofensivament que no pas en atac. Durant la primera part la tensió ha estat molt present.

És cert que als tres minuts de joc Trabal ha aturat una pilota sobre la mateixa línia de gol que ha fet córrer l’adrenalina des de bon començament.

A deu minuts per arribar al descans el Barça també ha disposat d’un penal a favor (una acció comesa pel Negro Páez). Carlos López ha vist com Trabal posava el peu i la bola sortia fora de la trajectòria de gol.

També el Reus ha disposat d’una falta directa, avortada perfectament per Egurrola. La porteria blaugrana s’ha mostrat hermètica durant els 50 minuts i el porter del Barça, l’home més sobri del matx.

El ritme de patí no s’ha reduït. La intensitat del joc s’ha mantingut, amb imprecisions. Malgrat això, el 0-0 ha continuat present al marcador.

López obre la llauna i Borregán trenca el partit

08-11-08_HOCKEY_11.jpgEl segon temps ha continuat amb aquesta espurna. Pedrito Gil ha caigut sol, queixant-se d’un cop d’un jugador blaugrana. Ni per televisió ha fet la impressió que ningú el toqués.

S’ha hagut d’esperar fins als deu minuts de la represa per cantar el primer gol del Barça. Una acció que ha rematat López al segon pal amb la mala fortuna que, en ajupir-se per celebrar l’1-0, Toni Sánchez li ha donat un cop amb l’estic sense adonar-se'n. En aquest cas, les imatges són molt clares també.

Tot i que el jugador argentí ha hagut de marxar per ser atès perquè tenia sang, els seus companys han estat encertats per continuar immersos en el partit. El treball de desgast ha estat descomunal i ha obtingut el premi d’un nou gol. Borregán ha rebut la bola i ha empalat un xut que ha superat un descol·locat Trabal. El segon gol barcelonista ha aplanat el terreny però encara quedava molt de partit.

Figueroa ha mantingut les rotacions per intentar esgarrapar alguna cosa. Els del Baix Camp s’han topat amb Egurrola. Precisament després de l’enèsima aturada del porter local Borregán ha robat una nova pilota i l’ha deixat al fons de la porteria.

08-11-08_HOCKEY_09.jpgDesprés del 3-0 encara n'hauria pogut arribar un més. Carlos López s’ha plantat a la creueta per llançar una falta directa (falta de Toni Sánchez sobre Borregán). L’esquena de Trabal ha impossibilitat que el marcador augmentés.

El compte enrere al rellotge ja s’ha fet amb els jugadors del Barça celebrant el triomf davant de l’etern rival.

Victòria del Vic

El Barça Sorli Discau augmenta la diferència amb el Reus Deportiu. Ara són 6 punts. Però el Roncato Patí Vic també ha guanyat, la qual cosa suposa que blaugranes i vigatans comparteixin el lideratge de l’OK Lliga amb 22 punts.

Dissabte que ve els dos equips es tornen a enfrontar, però en una altra competició. Serà a la Lliga Europea al Palau Blaugrana. Abans, però, hi ha la desena jornada de l’OK Lliga. El Barça Sorli Discau es desplaçarà a Blanes dimarts, 11 de novembre. L’equip de l’exblaugrana Ramon Benito ha empatat a un aquesta tarda a la pista del Sitges.