L'Igualada guanya al Palau (1-2)

Hoquei patins

25.10.2008 21:51

El Barça Sorli Discau cau al Palau contra un Igualada que ha tret profit de l’assetjament. En un partit intens, la segona part ha estat decisiva amb els dos gols igualadins.

La setena jornada de l’OK Lliga ha acabat amb la primera derrota del Barça Sorli Discau. El primer equip d’hoquei patins blaugrana no ha sabut superar el Proinosa Igualada, sobretot al segon temps, en què el conjunt de l’Anoia ha pogut empatar, en primera instància, i posteriorment marcar el gol del triomf visitant.

Primera part electritzant

Com es preveia l’atac i gol ha estat incessant. Els dos equips han començat amb moviments ràpids i assetjant la porteria contrària. El Barça, mitjançant una triangulació que Carlos López no ha pogut empalar bé, i Marc Navarro, per a l’Igualada, han estat dos dels primers a posar a prova el rival.

Però, seguidament, han arribat ocasions firmades per Beto Borregán, Edu Fernández i Panadero que tant Aitor Egurrola com Albert Balagué han salvat amb mestratge.

QM3D9058.jpgA l’equador del primer període Raül Marín s'ha plantat davant el porter blaugrana amb un xut enverinat. Egurrola l’ha desviat. Uns segons abans, el capità blaugrana ha rematat i la pilota ha tocat al pal.

Un altre dels moments estel·lars de la primera part ha estat una acció començada amb un robatori de pilota de Carlitos i Beto, per intentar assegurar el tret, l’ha errat. Això ha passat a deu minuts per al descans.

Arriba el gol de Beto

Però només han hagut de passar dos minuts perquè el Barça Sorli Discau inaugurés el marcador. Jordi Creus ha aconseguit jugar un un contra un amb Egurrola. Després del refús del porter local, Borregán ha sortit a la contra i, ara sí, ha batut Balagué.

Els vuit minuts de primer temps s’han tancat amb la mateixa intensitat. Cap dels dos conjunts no ha cedit terreny.

Sergi Panadero ha cedit cap a David Paéz una jugada que el dorsal 9 blaugrana hauria pogut finalitzar tot sol. No hi ha hagut sort. Baliu també ha tingut la fortuna girada perquè el seu xut ha tocat al travesser.

L’Igualada treu profit

QM3D9078.jpgTot just començar la segona meitat, Jordi Creus ha sorprès Egurrola amb l’1-1. L’Igualada ha crescut una mica més. Marín, uns segons després, no ha aprofitat un penal xiulat a favor dels de l’Anoia. I Creus i Busquets han encapçalat un assetjament més intens a la porteria blaugrana.

El Barça ha intentat tallar les embranzides visitants. Però, tot i que també ha tingut moltíssimes accions de perill, com una bola que ha quedat solta i que Carlitos no ha pogut empènyer (el jugador ha demanat disculpes), els homes de Joan Carles han anat creixent a mesura que faltava menys temps de partit.

Tampoc els blaugranes no s’han beneficiat de cap penal a favor, i això que tant Beto com Panadero han caigut dins l’àrea sense que els àrbitres hagin considerat la sanció màxima.

La manca d’una mica més de control per part blaugrana l’ha aprofitat al 100% el Proinosa. En un atac portat per Borregán i desfet pel porter Balagué, Panadero ha perdut l’estic, i, en el contracop muntat pels quatre jugadors de l’Igualada, i amb només David Paéz i Sergi Panadero per defensar-lo, Edu Fernández ha marcat el 1-2 definitiu.

El Palau torna a veure una derrota del Barça Sorli Discau. Els de Paüls van perdre la temporada passada en play-off contra el Noia i també contra el Reus. L’Igualada també havia estat capaç de guanyar el Barça però també va ser en una eliminatòria i Joan Carles jugava de blaugrana.