Ritme de creuer

Hoquei base

14.10.2008 12:07

Els equips de la base del Barça Sorli Discau no afluixen. Els infantils i el júniors han tornat a golejar, a Igualada i Vilafranca, respectivament. El de 1a Nacional Catalana ha perdut per la mínima contra el Congrés.

Al marge del Juvenil, que descansava aquesta setmana, els altres tres equips en competició van disputar la tercera jornada de les seves Lligues respectives.

L’equip de 1a Nacional va encadenar la tercera derrota consecutiva. Però la gran diferència respecte dels enfrontaments anteriors és que el conjunt que entrena Àlex Segura va fer el millor partit de la temporada quant a la intensitat i a no cometre tantes errades.

Els blaugranes van sortir molt forts. De fet, fins al descans va valer el gol aconseguit per Joan Vázquez, que va deixar el resultat amb un 1-0. El Barça va ser el que va generar les oportunitats i, tot i algun error puntual, els locals van dominar.

Però a la represa el Congrés va reaccionar. La pressió va ofegar els blaugranes, que van acabar descentrats. Dos penals i una falta directa en contra van donar oxigen el Congrés i ho va aprofitar per empatar el partit en un dels penals.

El tècnic blaugrana es va veure obligat a demanar temps mort. Amb la reubicació dels jugadors sobre la pista, el matx va cobrir una nova dimensió. Malauradament, en una jugada aïllada el Congrés va capgirar el resultat definitivament.

El tram final del partit va ser molt intens. El Barça va anar a totes, però amb més cor que no pas cap. Els blaugranes van executar una defensa en rombe que va propiciar contracops que tampoc van ser ben executats.

Golejades

Els equips júnior i infantil van resoldre amb nota una nova jornada. Els d’Edu Castro van deixar amb 3-10 el Vilafranca a domicili. El Barça júnior es manté invicte després de tres jornades disputades, tot i que cal recordar que la setmana passada els blaugranes van haver d’ajornar el partit amb el Reus.

Els més petits del planter blaugrana van superar l’Igualada per 2-14. L’entrenador Francesc Linares va aprofitar l’enfrontament per treballar moviments d’equip en atac i millorar les variants defensives.

Menció especial per als golejadors blaugrana. Martínez va fer set gols; Julià, tres; Ignasi, dos i Genís i Yepes van aportar un gol cadascun al resultat final.