Dos punts es queden a Alcoi (1-1)

Hoquei patins

05.10.2008 13:45

El Barça Sorli Discau ha deixat dos punts a Alcoi. Tot i avançar-se a la primera meitat amb un gol de Sergi Panadero, el conjunt local va aprofitar un xut aïllat de Pere Cañellas per empatar finalment el matx.

L’empat final no ha satisfet el Barça Sorli Discau. Primer, perquè, tot i que l’equip no està al 100% i faltava Alberto Borregán, els blaugranes pensaven que podrien obtenir la victòria a Alcoi. I, segon, perquè el joc dels blaugranes ha anat millorant a mesura que passaven els minuts.

De fet, Sergi Panadero ha obert el marcador a l’equador de la primera meitat. Aleshores l’hoquei que ha començat a desplegar el Barça s’ha anat consolidant. Sense gaire accions més de perill, han acabat els primers 25 minuts.

A la represa els de Quim Paüls han mantingut el domini del joc. Malauradament, als tres minuts de començar Pere Cañellas, jugador format al planter del Barça, ha estat capaç de sorprendre tothom. Cañellas ha pogut xutar des de la distància i la pilota ha estat impossible d’aturar per Egurrola. L’1 a 1 no ha alterat gaire més el ritme de partit. Però el Barça Sorli Discau ha estat incapaç de tornar a marcar.

Dues victòries i un empat

El primer equip d’hoquei patins ha sumat el primer empat de la temporada. Després de tres partits disputats, els blaugranes tenen set punts i es troben a la quarta posició de l’OK Lliga. El Barça es troba empatat a punts amb el Liceo, que és el tercer classificat. Per sobre hi ha el Roncato Patí Vic, amb deu punts, i el Grup Castillo Lleida, amb vuit.

Cal recordar que al Barça Sorli Discau encara li falta per disputar una jornada per normalitzar la classificació.