La victòria, cap a Barcelona (3-4)

Hoquei patins

01.10.2008 23:09

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Grup Lloret en un partit força complicat corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga. Carlitos, per partida doble, Teixidó i Masoliver han estat els realitzadors blaugrana.

El primer equip d’hoquei patins ha hagut d’enfrontar-se al rival, el Grup Lloret, i al seu propi cansament i desgast. Els blaugranes han pogut sumar una victòria important, tenint en compte aquestes circumstàncies. El Barça Sorli Discau acumula la segona victòria de la temporada en el segon partit de l’OK Lliga que disputa.

Insistència i l’1-0

Als primers minuts del partit hi ha hagut múltiples ocasions a banda i banda. El cansament dels uns i les ganes d’aprofitar aquest factor per part dels altres han generat molts xuts que han posat a prova els porters. Egurrola ha salvat un parell de pilotes verinoses. Als sis minuts de joc, un xut de Lladó; als deu, Marc Tibau ha encetat un contraatac que ha pogut refusar Aitor Egurrola amb els peus; i, als tretze, un obús de Jordi Rodríguez des de més enllà de mig camp que ha fet estirar molt hàbilment el porter blaugrana.

El Lloret també ha gaudit d’un penal a favor. Una falta de Masoliver sobre Lladó a l’àrea ha servit per perquè Rodri ho intentés des del punt de falta màxima. Egurrola ha refusat el xut.

Quatre minuts després el Barça ha pogut avançar-se mitjançant Miquel Masoliver, que ha executat una falta directa. El primer intent l’ha aturat el porter local i el refús ha arribat a l’estic del defensa però el xut ha donat al pal.

A continuació, en una badada de Maso en la defensa sobre Rodri, el davanter del Lloret ha pogut tocar la bola que ha suposat l’1-0. La pilota ha fet un rebot estrany que ha sorprès Egurrola.

A set minuts per arribar al descans, els blaugranes han continuat insistint però el Lloret ha disposat d’un parell d’ocasions pràcticament cantades a punt d’enfilar els vestidors. Un 2 contra 1 entre Rodri i Casalí ha acabat amb un xut desviat de Quim Casalí. La darrera acció d’atac de la primera part ha estat de Marc Tibau. Egurrola ha refusat sobre la botzina.

Arriba l’empat ràpidament

Tot i que el primer d'alertar ha estat el Lloret (Tibau ha firmat una acció d’arrencades i frenades molt a prop de la porteria però que no ha pogut finalitzar), una falta de Lladó sobre Carlitos, que ha caigut travat per l’estic del jugador del Lloret, ha estat amonestada amb falta directa. L’argentí, amb la sang freda, ha iniciat l’acció, ha fet botar la pilota i ha marcat l’1-1.

L’empat ha fet encendre el Lloret, que, en els instants finals, no ha permès que Egurrola descansés. El porter blaugrana ha aturat tres accions consecutives. Però la quarta ha suposat el 2-1, marcat per Casalí.

No han passat ni 30 segons que Carlitos s’ha plantat al punt de penal en rebre una falta a l’àrea. Magistralment, López ha tornat a empatar (2-2).

El gol de Teixi desequilibra

En aquesta situació de descontrol ha arribat el 2-3, aconseguit per Teixidó. El blaugrana ha superat Marc Tibau i ha empalat un xut fort i col·locat que ha fet desinflar per moments el Lloret. El capgirament del marcador s’ha convertit en un punt d’inflexió pel Barça Sorli Discau.

Carlitos López ha disposat d’una altra falta directa però, en aquesta ocasió, el pal ha impedit que el Barça augmentés la renda.

Els jugadors que entrena Iván Tibau s’han refet ràpidament d’aquest impàs. Amb més ganes que no pas encert, i amb Egurrola estel·lar, els gironins no han permès que el Barça abaixés la guàrdia. A dotze minuts per acabar el partit Casalí ha servit una pilota d’or que Cortijo no ha enganxat.

El dorsal 6 del conjunt local tampoc no ha pogut tocar una bola que la grada de Lloret ha cantat com a gol però que els àrbitres ha xiulat ‘booling’ immediatament. La rèplica incontestable ha estat el 2-4 de Masoliver a cinc minuts i vint segons del final a passada de Carlitos López.

El gol que ha tancat el marcador ha arribat de penal. Lladó, del Lloret, ha pogut marcar després d’una falta xiulada a López, amb targeta inclosa. En tot cas, a un segon i cinc dècimes el partit s’ha tancat amb el 3-4 final. Aquesta ha estat la segona victòria del Barça Sorli Discau en la segona jornada de l’OK Lliga que ha disputat.

Descans per a Páez i Panadero

Ni David Páez ni Sergi Panadero no han jugat el partit contra el Lloret. Tots dos han descansat per molèsties musculars. ‘Cachi’ Páez té sobrecarregats els adductors i Sergi Panadero arrossega una artritis traumàtica al canell dret des de la final del Mundial de Clubs. Després de les proves radiogràfiques i el TAC a què es va sotmetre el davanter català, ja s’està tractant i es troba pendent de l’evolució. La seva participació no es descarta per al partit de diumenge, 5 d’octubre, contra l’Alcoi. També podria tornar a jugar David Páez.

GRUP LLORET, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Grup Lloret (1+2):
Serra, Tibau, Rodríguez (1), Cortijo, Lladó (1) –cinc inicial–, Casalí (1) i Martos.

FCB Sorli Discau (0+4): Egurrola, Ordeig, Teixidó (1), López (2), Borregán –cinc inicial–, Masoliver (1) i Ferrer.

Gols: 1-0, Rodríguez (18’) –descans– 1-1, López (28’); 2-2, Casalí (30’); 2-2, López (31’); 2-3, Teixidó (33’); 2-4, Masoliver (44’); 3-4, Lladó (50’).

Àrbitres: Coll i Ribó.