Primer títol al sac (3-1)

Hoquei patins

29.09.2008 20:57

El Barça Sorli Discau s’ha proclamat campió de la Copa Intercontinental després d’imposar-se per 3 gols a 1 el Concepció d’Argentina. És el primer títol oficial de la temporada.

Després del Torneig de Vigo i del Mundial de Clubs, gairebé sense descans el Barça Sorli Discau ha hagut de disputar un altre partit, la Copa Intercontinental, el primer títol oficial de la temporada. I tot el cansament i l’acumulació de partits, els blaugranes han donat la cara i s’han imposat al Concepció d’Argentina.

Pluja d’ocasions

QM3D8778.jpgEl partit ha començat amb una pluja d’ocasions per al Barça Sorli Discau. Ja als tres minuts del partit, David Páez ha posat a prova el porter argentí. De manera consecutiva, Alberto Borregán i Mia Ordeig han tingut dues ocasions més. Han estat les primeres de multitud d’ocasions que han generat els jugadors de Quim Paüls.

La primera ocasió clara per al Concepció d’Argentina no ha arribat fins els primers quinze minuts de partit. Ha estat obra de José Bueno. Un minut després, els blaugranes han tingut una nova ocasió, i molt clara. Ha estat amb un xut de penal, que ha picat el capità blaugrana però que ha refusat el porter Ariel Svriz.

Gol abans del descans

A dos minuts i 27 segons per a la mitja part, el Concepción s’ha marxat al contraatac, però Egurrola ha evitat el perill deixant la bola per Carlitos López. El jugador argentí ha iniciat aleshores una nova contra que ha finalitzat ell mateix amb un potent xut creuat. Sumava, doncs, el primer gol del partit. El Concepció d’Argentina ha pogut empatar abans del descans a falta de només 27 segons per al final amb una ocasió de Bueno.

Sentència a la represa

QM3D9019.jpgLa segona part ha començat de cara per als argentins, quan Fabian Fuentes ha empatat a un gol amb un xut de falta. L’alegria, però, els ha durat poc, perquè 40 segons després el seu compatriota David Páez ha tornat a avançar el seu equip. Poc després, el Concepció ha estat a punt de capgirar el marcador quan Pablo Martin ha enviat la pilota al pal. Però el capità Beto Borregán ha estat l’encarregat de sentenciar la victòria amb el tercer gol del partit. El mateix Beto podria haver amplait distàncies després d'una gran jugada individual, però el seu xut s'ha estavellat també al pal. Mia Ordeig i Lluís Teixidió han tingut les últimes ocasions del partit. Al final, victòria del Barça Sorli Discau, que es proclama campió de la Copa Intercontinental. L'encarregat de lliurar-los aquest títol ha estat Armando Quintanilla, president de la Confederació Sud-americana del Patí.

Jugadors tocats

Els jugadors tenen només un dia de descans, perquè dimecres a la tarda juguen contra el Lloret partit d'OK Lliga. Quim Paüls té alguns jugadors tocats, com és el cas de Sergi Panadero, amb molèsties al canell dret, que no ha jugat aquest dilluns. Alberto Borregan, amb molèsties a l'esquena, i David Páez, aqueixat dels adductors, són altres dels jugadors tocats.

FCB SORLI DISCAU, 3
CONCEPCIÓ D’ARGENTINA, 1

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Borregán, Ordeig, D. Páez i Teixidó –cinc inicial-, Carlitos López i Masoliver

Concepció d’Argentina: Ariel Svriz, Salinas, Fuentes, Rodríguez i Bueno –cinc inicial-, Pablo Martín

Gols: 1-0, Carlitos López (23’); 1-1, Fabian Fuentes (29’); 2-1, David Páez (30’); 3-1, Borregán (35’);

Àrbitres: Rovira i Agueda