A la final (1-2)

Hoquei patins

27.09.2008 18:19

Verónica Díez

El Barça Sorli Discau s’ha classificat per a la final del Campionat del Món de Clubs de Reus després de superar el Valdagno per 1-2 en un final intens en què els blaugranes han aconseguit capgirar el marcador.

Els homes de Quim Paüls han aconseguit davant el Valdagno el passi per a la final del Campionat del Món de Clubs de Reus. El Barça Sorli Discau s’ha classificat després de superar el Valdagno a la semifinal.

Gran intensitat

Des del moment que s’ha xiulat l’inici del partit la intensitat a la pista ha estat màxima. A partir d’aquest instant i fins al final del primer període aquesta ha estat la dinàmica del joc. Els dos equips han tingut un gran nombre d’oportunitats, però cap bola ha entrat entre els tres pals. Borregán ha tingut la primera només començar el partit, però la pilota ha anat fora. El Valdagno ha estat molt dur en defensa i això ha dificultat el pas dels blaugranes. Tot i així, els de Paüls no han deixat d’intentar-ho. Borregán ho ha tornat a provar al minut 7. I és que el jugador s’ha trobat sol davant el porter contrari, però se li ha escapat.

Egurrola, espectacular

Els minuts passaven i no arribava el gol. Durant uns minuts el Valdagno ha tingut el domini del partit. Mia Ordeig ha provocat un penal sobre Nicolia. Ell mateix l’ha llançat, però no ha marcat el penal ni el rebot. Egurrola ha salvat el Barça Sorli Discau. Dario Rigo i Davide Motaran han tornat a mirar de sorprendre Egurrola, però el català ha estat sensacional i ha parat els dos llançaments. Raed ha estat un altre dels jugadors del conjunt italià que han creat més dificultats per als de Barcelona. Igualtat, intensitat i mala sort de cara a porteria han estat la tònica d’aquest primer període, que ha finalitzat amb un resultat de 0 a 0.

Primer gol en contra

Durant els primers minuts de la segona meitat no hi ha hagut canvis. Tant el Barça Sorli Discau com el Valdagno han tingut les seves oportunitats i cap dels dos equips ha abaixat la guàrdia en cap moment. Al minut 7 la sort s’ha posat de cara del Valdagno. Raed ha marcat el primer gol de la tarda, l’1 a 0, que, de moment, deixava els homes de Quim Paüls fora de la final del Mundial de Clubs.

Sense sort

Moltes han estat les vegades que el conjunt blaugrana ha arribat a porteria després d’encaixar el gol de Raed. Beto Borregán ha encapçalat l’atac barcelonista, però ni ell ni Sergi Panadero ni Mia Ordeig han estat capaços de marcar.

Panadero capgira el marcador

Quan semblava que tot estava perdut, un gol de Sergi Panadero, primer, i, vint segons més tard, un altre de Borregán han capgirat el marcador. Els barcelonistes han agafat totalment desprevingut el Valdagno. Aquests dos gols han donat el triomf al FC Barcelona Sorli Discau i el pas a la final d’aquest diumenge.