“Va ser un partit dur i difícil de jugar”

Hoquei patins

27.09.2008 11:35

L’entrenador del FC Barcelona Sorli Discau, Quim Paüls, assegura que el partit davant l'Oliveriense (3-2) va ser un partit dur i difícil de jugar. A més, el tècnic barcelonista comenta que la càrrega de partits està passant factura als seus jugadors.

En general l'entrenador està content amb el treball del seu equip. “Treballem bé”, afirma Paüls. Això sí, s'han de millorar coses, sobretot en aspectes defensius, tal com explica Masoliver. Aquesta tarda el rival serà el Valdagno (17.00 hores), i els blaugranes esperen aconseguir el triomf per classificar-se per a la final del Mundial de Clubs de Reus.

Un gol injust

qm3d9946.jpgDesprés de guanyar 2 a 1 durant gairebé tota la segona part, l'Oliveriense va marcar el gol de l'empat a tres segons per al final del matx. Quim Paüls assegura: “Vam ser superiors durant molt de temps i un gol injust en els últims instants de la segona meitat ha fet que juguéssim una pròrroga injusta. Amb els penals, només es va endarrerir allò que no ens haurien d'haver tombat mai.” L'autor del gol de la victòria, Masoliver, explica que després de fallar el primer llançament va decidir canviar el tir. “El porter sembla que no estava preparat, però tots els gols compten”, afirma el jugador barcelonista.

Excés de càrrega

Des del Torneig de Vigo, el Barça Sorli Discau ha suportat molta càrrega física. Respecte a això, el tècnic barcelonista exposa: “Jugar una pròrroga i penals quan arribes a aquestes altures en les quals has jugat un gran nombre de partits és molt dur.” Sense gairebé temps per recuperar-se, el conjunt blaugrana afrontarà aquest dissabte la semifinal de la competició. “A veure què passa i a veure com està l'equip i amb quins jugadors puc comptar. Espero que vagin bé les coses”, assegura Paüls.