Domini sense recompensa (0-0)

Hoquei patins

22.09.2008 21:22

El FC Barcelona Sorli Discau ha iniciat el Mundial de Clubs que se celebra a l’Olímpic de Reus amb un empat a zero davant el Barcelos. Malgrat un domini abassegador, especialment a la segona part, el conjunt blaugrana no ha aconseguit marcar.

L’equip que entrena Quim Paüls ha desplegat al llarg d’aquest partit, de dues meitats de vint minuts cadascuna, un joc molt millor que el que es va poder veure recentment en el Torneig de Vigo, en què el conjunt barcelonista va acabar en la sisena posició. Després d’una primera meitat amb ocasions per als dos equips, el Barça Sorli Discau ha estat clarament superior a la represa. Amb tot, no ha estat encertat de cara a porteria. Al final, repartiment de punts.

Partit obert

La primera meitat del partit s’ha caracteritzat per la insistència sense recompensa per part dels dos equips d’obrir el marcador. Tot i que tant el FC Barcelona Sorli Discau com el Barcelos gaudien d’oportunitats de cara a porteria, cap d’ells aconseguia concretar-les. Quan havien transcorregut onze minuts del partit, el tècnic del Barcelos, Vitor Silva, ha demanat el primer temps mort.

La seguretat dels dos porters

El conjunt portuguès, després de rebre les instruccions del seu entrenador, s’ha mostrat més agressiu de cara a porta, i ha començat a tenir més ocasions de gol. Amb tot, s’ha topat una vegada i una altra amb un Aitor Egurrola que ha estat molt atent sota pals en tot moment. Al mateix temps, el Barça Sorli Discau, principalment mitjançant les accions de Borregán i de Carlos López, també gaudia d’algunes ocasions que han obligat Pereira a lluir-se.

Empat a zero al descans

A manca de d’un minut i mig per al descans, Quim Paüls ha optat per demanar temps mort. I és que el tècnic del conjunt barcelonista estava veient com els seus homes intentaven resoldre el partit més per la via individual que per la col•lectiva. Ja en el minut 19, s’ha produït una acció dubtosa protagonitzada per David Páez. El llançament del jugador argentí del FC Barcelona Sorli Discau ha coincidit amb el moviment de la porteria per part del Pereira. L’àrbitre, en tot cas, ha decidit invalidar la jugada. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

Domini abassegador

A la represa, el conjunt barcelonista ha estat molt superior al seu rival, arribant en nombroses ocasions a porta mitjançant les accions de jugadors com Mia ordeig, especialment incisiu en atac, entre d’altres. El Barcelos s’ha trobat en aquesta segona part amb un rival disposat a trencar l’empat en el marcador, i ha hagut de fer front a les seves innumerables accions ofensives. Només ha faltat la sort i l’encert de cara a una porteria molt ben defensada per Pereira, el jugador més decisiu del conjunt portuguès.

Penal final

Quan només faltaven dos minuts per al final del partit, Borregán ha disposat d’un llançament de penal que hauria pogut donar la victòria al seu equip, però no ha pogut ser. Malgrat tot, el FC Barcelona Sorli Discau ha seguit lluitant de valent fins al xiulet final. Un cop finalitzat el partit, s’ha dut a terme la Inauguració d’aquest Mundial de Clubs que s’organitza a Reus amb motiu del centenari del club roig-i negre. El Reus Deportiu ha guanyat per 4-1 al Wimmis el partit que ha tancat la primera jornada.