El Barça Sorli Discau, sisè a Vigo (6-7)

Hoquei patins

20.09.2008 15:15

El primer equip d’hoquei patins ha perdut la final pel cinquè lloc al Torneig Internacional de Vigo. Els blaugranes, en una mala segona part, han caigut per 6-7 contra el Porto.

El Barça Sorli Discau ha acabat el Torneig de Vigo de la mateixa manera que el va començar, amb derrota. Els blaugranes, que dominaven la primera part del matx, han vist com el Porto (amb només cinc jugadors) els ha aconseguit portar al seu terreny i desorientar-los.

Els homes de Quim Paüls han començat bé el partit. Borregán ha obert el marcador als quatre minuts de joc. Tot i l’empat de Jorge Silva, deu minuts després, dues dianes aconseguides per Carlitos López i David Páez han deixat el resultat amb un 3-1 al descans.

Un equip descompost

Però al segon temps el partit s’ha alterat de dalt a baix. Figueira ha retallat les diferències al minut de la represa. Lluís Teixidó ha mantingut la calma amb el 4-2, tot just després.

Però, a 22 minuts per a la conclusió, hi ha hagut l’hecatombe blaugrana. García s’ha fet l’amo i senyor del partit amb un Barça totalment perdut. El jugador portuguès ha batut Octavi Tarrés per tres cops consecutivament. Amb el 4-5 a l’electrònic, els catalans no han sabut reaccionar. Teixidó ho ha provat amb l’empat a 5 però, ràpidament, Silva i García han augmentat la diferència (5-7).

Sergi Panadero ha pogut marcar el 6-7, amb què s’ha tancat el matx. Malgrat que quedaven vuit minuts per a la conclusió, ni un equip ni l’altre han pogut superar el contrari.

“Hem abaixat la intensitat al segon temps i el rival ens ha fet molt de mal”, ha explicat Quim Paüls tot just ha acabat el partit, i ha seguit: “No pot ser que ens facin un parcial de 3-6 en una meitat.”

Per l’entrenador barcelonista “la falta de defensa i el fet que l’equip no ha apostat pel joc de conjunt ens han debilitat”.

El Barça Sorli Discau torna demà, diumenge, al migdia cap a Barcelona. Dilluns l’expedició barcelonista ja es desplaça a Reus perquè comença el Mundial de Clubs.

Final inèdita

La 25a edició del Torneig Internacional de Vigo viurà una final inèdita. El Benfica i el Juventude de Viana jugaran pel títol a partir de les 20.30 h. El Benfica es va imposar per 3-2 al Liceo en la semifinal, un partit molt emocionant. L’altra semifinal la va guanyar el Juventude contra el Vigo per 4-5, un matx que no es va decidir fins al darrer minut.

El fet que siguin dos equips portuguesos preveu que hi hagi un ple absolut al poliesportiu d’As Travesas de Vigo.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
PORTO, 7

FCB Sorli Discau (3+3):
Tarrés, Panadero (1), Páez (1), Ordeig, Borregán (1) –cinc inicial–, Masoliver, Teixidó (2), López (1).

Porto (1+6): Felipe, Silva (2), Figueira (1), García (4), Santos.

Gols: 1-0, Borregán (4’); 1-1, Silva (14’); 2-1, López (18’); 3-1, Páez (20’); 3-2, Figueira (26’); 4-2, Teixidó (27’); 4-3, García (28’); 4-4, García (32’); 4-5, García (33’); 5-5, Teixidó (37’); 5-6, Silva (39’); 5-7, García (40’); 6-7, Panadero (42’).

Àrbitres: Martin (SUI) i Thomas (GER).