Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Paüls: “Em quedo amb el 5-4”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.09.2008 11:19

Paüls: “Em quedo amb el 5-4”

Sònia de Alba


El Barça Sorli Discau va vèncer el Grup Clima Mataró gràcies al definitiu gol d’Alberto Borregán. “Tots els gols són importants. Però jo em quedo amb el 5-4”, se sincera l’entrenador blaugrana, Quim Paüls.


El tècnic del primer equip d’hoquei patins continua d’aquesta manera: “En el fons el gol de la victòria ha estat el del 5-4, i aquest és el que ha decidit.”

El debut de l’OK Lliga amb victòria encoratja el Barça Sorli Discau a l'hora de revalidar el títol de la regularitat. “Sempre és important guanyar. L’objectiu de qualsevol competició és acabar guanyant”, recorda Quim Paüls.

Tot i que el partit va ser molt igualat i que el Grup Clima Mataró va tenir les seves ocasions per sumar, el cert és que el Barça compta amb “una mentalitat guanyadora molt arrelada”, segons l’entrenador blaugrana, que segueix: “En moments determinants, l’equip acaba donant el do de pit.”

Deficiències que cal corregir

L’estrena a la competició va evidenciar l’esforç de la pretemporada, però “ara ja som de temporada”, matisa Quim Paüls. El màxim responsable tècnic blaugrana ho veu així: “L’equip encara té certs defectes i deficiències que es resoldran amb el temps. Quan vagin passant els partits, amb el decurs dels dies, aquests aspectes també milloraran.”

Paüls: “Em quedo amb el 5-4”
“Emmotllar-se al que hi ha”
L’equip barcelonista s’entrena demà, dilluns, al Palau i ja dimarts viatjarà a Vigo per disputar el Torneig Internacional. La setmana següent el Barça participa en el Mundial de Reus.

“Ens hem d’emmotllar al que hi ha. Una és una competició amistosa-internacional amb rivals molt forts. I l’altra és un Mundial de Clubs que hem d’afrontar en les millors condicions. Són molts partits però haurem d’estar ben alerta per aconseguir els millors resultats possibles”, explica Paüls.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana