Gols i victòria final (5-4)

Hoquei patins

13.09.2008 19:12

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Grup Clima Mataró en el debut de la temporada d’hoquei patins. En un partit en què les defenses no han estat compactes, l’atac ha brindat un bon espectacle i, finalment, la victòria dels de Paüls.

QM3D1755.jpgL’OK Lliga ha començat amb força gols i també amb victòria del FC Barcelona Sorli Discau. El primer equip d’hoquei patins, que ha rebut la Copa de la Lliga aconseguida la temporada passada durant els prolegòmens del partit, ha acabat imposant-se a un Mataró molt lluitador.

Inici trepidant

La primera meitat del partit no ha permès l’avorriment. El Barça Sorli Discau ha començat endollat. Alberto Borregán ha obert l’electrònic amb un xut que ha suposat l’1-0 als tres minuts de joc.

Però el Mataró també ha encetat el campionat amb ganes de gol. Marc Roca, que ha aprofitat una bola robada en un atac blaugrana, ha sorprès Aitor Egurrola amb un xut col·locat i ha servit l’empat a un.

Les transicions ofensives a banda i banda han estat constants durant aquest impàs. Panadero ha demostrat la seva qualitat amb l’estic i la sang freda en l’un contra un amb el porter. Pana ha driblat Roger Fernández per introduir la bola al fons de la xarxa. Una bonica jugada que ha tornat a avançar el Barça (2-1).

QM3D1887.jpgAra bé, el Mataró tenia el partit ben apamat i, en poc menys de dos minuts, Roger Arnau i Albert Casanovas han capgirat el marcador. Dues accions similars en què han trobat la defensa blaugrana mal posicionada.

Encara sort que abans del descans un xut de Miquel Masoliver, que ha tocat Casanovas, ha servit per deixar el 3-3, vàlid després de 25 minuts.

Més control

Després del festival de gols de la primera part els dos entrenadors han demanat més possessió de la bola. Les defenses han estat més a sobre i hi ha hagut menys moviments perillosos.

Tot i això, Miquel Masoliver ha pogut tornar a marcar però els àrbitres li han anul·lat el xut perquè ha anat massa alt.

També cal destacar la sobrietat d’Aitor Egurrola. Com sempre, el porter blaugrana ha estat una garantia.

A tretze minuts per acabar el partit s’ha tornat a obrir la veda del gol. Carlitos López ha robat una bola i ha vist avançat Miquel Masoliver. El dorsal 4 blaugrana ha estat molt hàbil davant del porter del Mataró i ha fet pujar el 4-3. Poc temps ha durat l’alegria barcelonista perquè Formatjé ha aprofitat un contracop per empalar un xut potent, el de l’empat a quatre.

El gol de la victòria

QM3D1843.jpgAleshores Borregán ha agafat el protagonisme i ha marcat el 5-4, un gol que ha desinflat una mica els maresmencs. A menys de cinc minuts per al final, aquest ha estat el punt d’inflexió.

Tres minuts després Beto hauria pogut trencar definitivament el partit i rubricar el triomf. En una jugada del capità amb el porter, Borregán s’ha volgut lluir però la bola ha sortit desviada.

Els blaugranes han disposat d’alguna altra ocasió però finalment el 5-4 ha estat el resultat amb què s’ha tancat la primera jornada al Palau, la primera victòria del Barça Sorli Discau de la temporada 2008/09.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
GRUP CLIMA MATARÓ, 4

FCB Sorli Discau (3+2):
Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Teixidó, Borregán (2) –cinc inicial–, Páez, Masoliver (2), López.

Grup Clima Mataró (3+1): Fernández, Puig, Casanovas (1), Roca (1), Formatjé (1) –cinc inicial–, Arnau (1), Figa, Florenza, Pons, Gassó.

Gols: 1-0, Borregán (3’); 1-1, Roca (5’); 2-1, Panadero (19’); 2-2, Arnau (21’), 2-3, Casanova (23’); 3-3, Masoliver (25’) – descans -, 4-3, Masoliver (37’); 4-4, Formatje (37’); 5-4, Borregán (45’).

Àrbitres: Molina i López.

Incidències: Primera jornada de l’OK Lliga, disputada al Palau Blaugrana. Durant els prolegòmens del partit s’ha lliurat la Copa de la Lliga aconseguida pel Barça Sorli Discau la temporada passada.

Assistència: 1.670 espectadors.