L’equip respon (3-1)

Hoquei patins

06.09.2008 20:23

El Barça Sorli Discau s’ha imposat al Viva Habitat Blanes per 3-1 a la Jonquera. L’equip que entrena Quim Paüls ha dut el pes de tot el partit, un matx que ha servit als blaugranes de cara a l’inici de l’OK Lliga.

La segona prova per al Barça Sorli Discau ha satisfet tothom. L’equip blaugrana ha derrotat el Blanes en el partit amistós disputat aquesta tarda a la Jonquera. Aquest és el darrer partit amistós que jugarà el Barça abans que dissabte que ve comenci l’OK Lliga.

Els blaugranes han sabut conduir el joc cap a la seva banda durant els 50 minuts. Aquest aspecte del partit ha estat destacat per Quim Paüls, l’entrenador barcelonista, com a molt positiu. “Ha estat un partit interessant i bastant dur sent de pretemporada”, ha remarcat el tècnic. Per Paüls el duel amb el Blanes ha servit per avaluar les forces del seu equip amb un conjunt fort de l’OK Lliga.

Seriosos

El Barça s’ha avançat amb un gol de Mia Ordeig als primers minuts de partit. Seguidament Alberto Borregán ha col·locat el 2-0. Amb aquesta diferència al marcador els blaugranes han jugat centrats i ordenats. “Estic content perquè l’equip ha demostrat un bon nivell. Els jugadors estan responent molt bé”, sintetitza Paüls.

Abans d’arribar al descans Dani Rodríguez ha pogut marcar el 2-1, resultat que ha valgut fins al segon temps. A la meitat de la segona part Masoliver ha sentenciat el partit amb el 3-1.

Evolució de l’equip

El Barça Sorli Discau ha guanyat els dos partits amistosos que ha jugat entre divendres i dissabte, contra Maçanet i Blanes. “El d’ahir –contra el Maçanet– va ser un partit atípic, perquè la pista relliscava molt i això va distorsionar una mica el joc. Però el d’avui –contra el Blanes– ha estat una prova fefaent del nostre nivell. Hem estat un equip sòlid i amb les idees clares”, ha sentenciat Quim Paüls.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3
VIVA HABITAT BLANES, 1

FCB Sorli Discau (2+1):
Egurrola, Ordeig (1), Paéz, Panadero, Borregán (1) –cinc inicial–, Masoliver (1), Teixidó, López.

VH Blanes (1+0): Freixes, Benito, Sánchez, Kimi Ridaura, Armengol –cinc inicial–, Rodríguez, Plaza, Alex Ridaura.

Gols: 1-0, Ordeig (4’); 2-0, Borregán (5’), 2-1, Rodríguez (20’); 3-1, Masoliver (34’).