Estrena amb gols (7-1)

Hoquei patins

06.09.2008 11:39

El Barça Sorli Discau va guanyar el Shum Maçanet per 7-1. El primer partit amistós oficial que disputava l’equip blaugrana a la pretemporada va servir per posar l’equip en situació de joc.

El 25è aniversari del Club Patí Hoquei Olot va tenir el plat fort del partit entre el Barça Sorli Discau i el Shum Maçanet. El primer equip d’hoquei patins del Barça va derrotar el conjunt gironí per 7-1. Tot i que el resultat és força ampli, als blaugranes els va costar arrencar. Cal recordar que aquest era el primer partit amistós del Barça en un escenari real. Els de Paüls s’havien estrenat al Palau amb un partit-entrenament a porta tancada contra el Voltregà.

Un únic gol en 25 minuts

Fins al descans del partit un gol de Sergi Panadero va ser l’únic bagatge al marcador. Als dos equips els va costar completar jugades a la pista.

El davanter blaugrana va obrir l’electrònic als quatre minuts de joc i l’1-0 va valer fins a l’equador del partit.

A la segona meitat David Paéz i Mia Ordeig van veure porta. Va ser als primers compassos del segon període. Tot i que els blaugranes començaven a sentir-se còmodes sobre la pista, Rubén Fernández va reivindicar el treball del seu equip en aconseguir el 3-1 per al conjunt gironí.

A partir d’aleshores, però, el Barça ja va ser imparable. La rèplica no es va fer esperar. Beto Borregán va sumar el quart gol barcelonista un minut després del gol del Shum. El temps que quedava de partit va servir per completar un resultat de 7-1, amb dianes fetes per Masoliver, Panadero i Mia Ordeig. El dorsal 7 blaugrana va tancar el marcador quan faltaven tres segons per a la conclusió del partit.

Respecte de la porteria blaugrana, Aitor Egurrola va defensar-la durant la primera part mentre que Octavi Tarrés va ser el porter al segon temps.

Contra el Blanes

El Barça Sorli Discau ha fet nit a Girona. I és que a partir de les 18.00 h l’equip d’hoquei patins juga un nou partit amistós a la Jonquera contra el Blanes.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
SHUM MAÇANET, 1

FCB Sorli Discau (1+6):
Egurrola, Ordeig (2), Páez (1), Panadero (2), Borregán (1) –cinc inicial–, Masoliver (1), Teixidó, López, Tarrés.

Shum Maçanet (0+1): Calonge, Maqueda, González, Soler, García –cinc inicial–, Fernández (1), Durán, Castanyé, Ton, Arnau.

Gols: 1-0, Panadero (4’); 2-0, Páez (28’); 3-0, Ordeig (30’); 3-1, Fernández (33’); 4-1, Borregán (34’); 5-1, Masoliver (42’); 6-1, Panadero (44’); 7-1, Ordeig (50’).