Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Carlitos ja té l'alta mèdica


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

04.09.2008 11:38

Carlitos ja té l'alta mèdica

www.fcbarcelona.cat


Carlos López ha rebut l’alta mèdica per l’operació del canell esquerre a què es va sotmetre en finalitzar la temporada passada. El jugador argentí es reincorpora amb normalitat als entrenaments del Barça Sorli Discau.


El jugador del primer equip d’hoquei patins Carlos López ha rebut l’alta mèdica. López, que va ser operat quan va acabar la temporada d’una lesió que arrossegava al canell de la mà esquerra, es reincorpora amb total normalitat als entrenaments del Barça Sorli Discau.

Tot i que Carlitos està totalment recuperat, mantindrà un pla complementari de treball durant les pròximes setmanes amb el fisioterapeuta de l’equip, Gabriel Layunta.
Carlitos ja té l'alta mèdica
El vistiplau, a la pista
Aquesta última setmana ha estat decisiva per donar l’alta mèdica a Carlitos. El jugador argentí no va poder entrenar a la pista amb la resta dels companys durant l’estada a El Montanyà. Però, una vegada ja a Barcelona, el davanter va participar en el partit amistós contra el Voltregà . Aquella prova va marcar la darrera setmana en el procés de recuperació de López.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana