El Liceo s’avança (4-1)

Hoquei patins

14.05.2009 10:43

El Liceo va aconseguir capgirar l’eliminatòria semifinal. Els gallecs van imposar-se en el tercer partit de la sèrie per 4-1 al Vic, en un partit en què el combinat de Querido va treure màxim profit a les ocasions que va tenir.

Amb empat a un triomf la semifinal de l’OK Lliga entre el Coinasa Liceo i el Roncato Patí Vic es va traslladar a Galícia. I a Riazor el conjunt gallec no va perdonar. Els homes de Jose Querido van aconseguir avançar-se en l’eliminatòria amb dues victòries a una.

El partit va ser més igualat del que indica el marcador. Precisament, el Roncato Patí Vic va ser el primer en marcar. Romà Bancells va superar Jaume Llaverola als vuit minuts de joc. Però, ràpidament, Jordi Bargalló va empatar. Abans del descans, Pablo Álvarez ja avançava el Liceo. Totes dues van ser accions desafortunades de la defensa vigatana.

A la represa, tot i la pressió que va exercir el conjunt de Ferran Pujalte, els gallecs van estar atents per sentenciar. Martín Payero i, novament, Jordi Bargalló van marcar els dos darrers gols del partit.

El quart enfrontament es juga dissabte, 16 de maig, a les 17.00 h també a Riazor. En cas de victòria del Liceo, els gallecs s’assegurarien una plaça per a la final. Si el Vic guanya, l’eliminatòria tornaria cap a Catalunya. A la pista del Roncato Patí Vic s’hauria de disputar el cinquè partit.
COINASA LICEO, 4
RONCATO PATÍ VIC, 1

Coinasa Liceo (2+2):
Llaverola, Lamas, Payero (1), Álvarez (1), Bargalló (2) – cinc inicial – Grasas, Barreiro

Roncato Patí Vic (1+0): Fernández, Bancells (1), Roca, Adroher, Torra – cinc inicial – López, Galán, Pla

Gols: 0-1, Bancells (8’); 1-1, Bargalló (12’); 2-1, Álvarez (18’); 3-1, Payero (37’); 4-1, Bargalló (46’)

Àrbitres: Molina i López