El botxí del Barça, campió

Hoquei patins

03.05.2009 19:56

L'Alnimar Reus Deportiu, equip que va eliminar el Barça Sorli Discau en els quarts de final de la Lliga Europea, s'ha proclamat campió en aquesta competició després de derrotar el Vic en la tanda de penals.

L'equip de l'exentrenador blaugrana Carlos Figueroa ha guanyat 'in extremis' un Roncato Patí Vic dominador de l'enfrontament. Els reusencs se n'han anat al descans amb un gol en contra aconseguit als deu minuts de donar començament el partit de mà de Borja López. En el minut 38 arribava el segon per al Vic. Adroher marcava el 0 a 2. La reacció dels Reus ha estat letal. Primer García en el minut 39, i més tard Gual, quan estava a punt de finalitzar l'enfrontament. Un 2 a 2 que forçava la pròrroga.

Després de les dues pròrrogues de cinc minuts el marcador s'ha mantingut en empat a dos, per la qual cosa ha estat necessari anar a la tanda de penals. Marc Gual i Pedro Gil han estat els encarregats de donar el triomf a l'Alnimar Reus Deportiu, que només ha encaixat un gol del seu rival.
Després de 37 anys
Els Reus ha tornat a celebrar una victòria en aquesta competició després de 37 anys. El 1972 va ser l'última vegada en què els roig-i-negres es van proclamar campions en la competició europea.