Reus, una vegada més

Hoquei patins

28.04.2009 10:27

El Barça Sorli Discau s’enfronta, una vegada més, l’Alnimar Reus Deportiu. Ja és un costum que els dos equips s’enfrontin en nombroses ocasions durant la temporada.

Les dues jornades de l’OK Lliga, a la final del Mundial de Clubs, a la semifinal de la Copa del Rei i també a la semifinal pel títol de l’OK Lliga. Tots aquests moments han vist un Barça-Reus o un Reus-Barça. La Lliga europea no podia obviar un enfrontament de màxima intensitat. Així que a la Final a Vuit de Bassano, un nou Reus-Barça.

El gran clàssic de l’hoquei patins no pretén ser diferent als anteriors disputats. Hostilitat entre els rivals, màxima tensió a la pista, igualtat tècnica i ocasions a dojo són característiques que han estat presents en tot moment en el decurs de la temporada.

El Mundialet de Clubs es queda a Reus (0-1)

Final_Mundial_Clubs.jpgEl primer xoc de la temporada va ser a finals de setembre en el Mundial de Clubs , a Reus. El partit va necessitar el gol d’or per descobrir el guanyador. I l’exblaugrana José Luis “Negro” Paez el va convertir.

Bon inici a l’OK Lliga (3-0)

Al novembre Reus i Barça es veurien les cares per primer cop a la lliga domèstica . El Palau Blaugrana va ser l’escenari d’un 3-0 , trampolí per als blaugranes per distanciar-se dels reusencs fins a deu punts en la classificació. Els de Quim Paüls van mantenir a ratlla el Reus durant la primera part. A la segona van arribar els gols, obra de Carlos López i Alberto Borregán.

A la tornada, empat a domicili (1-1)

En tant sols un quart d’hora de partit, els del Baix Camp van obrir el marcador. Matías Platero va superar Egurrola amb una bona jugada de l’argentí. Va ser a la segona part, però, quan Mia Ordeig va aconseguir anul•lar l’efecte del gol reusenc per repartir els punts que estaven en joc a la Bombonera.

Eliminació del Reus a la Copa del Rei (4-2)

semis_ok_copa_fcb_reus_3.jpgAl març, la pista de Riazor va ser el punt de trobada entre el Barça i el Reus en les semifinals de la Copa del Rei. El Barça va saber dominar el partit. Malgrat que els de Carlos Figueroa van superar un 1-0 en contra i es van posar per davant, els blaugranes van anar a per totes a la represa, deixant sense arguments els del Baix Camp ( 4-2 ).

I després, semifinals de l’OK Lliga
L’Alnimar Reus, després de guanyar al Noia per 4 a 3, s’ha assegurat una plaça a les semifinals de l'OK Lliga . I el rival, una vegada més, vesteix blaugrana. El Barça, que va guanyar per la via ràpida el Lleida Llista, l’espera a la segona eliminatòria que ja serà al millor de cinc partits.