El Noia força el tercer partit

Hoquei patins

22.04.2009 23:34

El Barça Sorli Discau encara no té rival per a semifinals de l’OK Lliga. El Noia Freixenet va forçar el tercer partit en la seva eliminatòria davant l’Alnimar Reus Deportiu en vèncer per 3 a 2. Dissabte es disputarà el partit de desempat a Reus.

El Noia Freixenet va ressorgir quan ho tenia més difícil i va fer valer el factor pista per forçar el tercer partit de quarts de final del play-off pel títol de l’OK Lliga. Els de Ferran López es van imposar al Reus per un ajustat 3 a 2, amb una gran actuació del porter Bel i del davanter Feixas. Els locals perdien per 1 a 2 al descans, però a la segona part van ser capaços de remuntar el marcador advers.

Major desgast pel rival

El Barça Sorli Discau haurà d’esperar, doncs, al partit que es disputarà aquest dissabte a Reus (21.30) per saber quin dels dos equips es trobarà a les semifinals. De moment, aquest tercer partit farà que els de Paüls es trobin a la Final a Vuit al seu primer rival, el Reus, amb menys forces. Els de Quim Paüls ja es van classificar per la via ràpida, en dos partits, davant el Lleida.

Liceo i Vic, classificats
El Coinasa Liceo i el Roncato Patí Vic van aconseguir la classificació per a les semifinals de l’OK Lliga després d’imposar-se al segon partit de les seves respectives eliminatòries de quarts. L’equip gallec es va imposar a domicili a l’Igualada per 2 a 4, mentre que els vigatans van superar el Lloret per 0 a 3.