Ja són a semis (1-7)

Hoquei patins

21.04.2009 22:40

El Barça Sorli Discau ha superat al segon partit dels quarts de final de l’OK Lliga el Lleida. Amb un 1-7 final, aconseguit per David Páez (3), Masoliver, Teixidó, Ferrer i Rosa, els blaugranes ja són a semifinals.

Tampoc no s’ha trobat a faltar la baixa d’Alberto Borregán. El capità, novament absent a la pista per les molèsties al taló, ha deixat a mans dels seus companys la resolució de l’eliminatòria de quarts de final pel títol de l’OK Lliga. El primer equip d’hoquei patins del Barça volia resoldre la sèrie per la via ràpida. I així ha estat. Amb un 1-7, els homes de Quim Paüls ja són a semifinals.

Fidels als seus estils

Tot i que els primers 8 minuts de partit han estat molt ordenats, sobretot en defensa, el ritme de moviments ha començat a tenir cada vegada una cadència més marcada.

El Lleida ha volgut mantenir l’estil de joc descarat que l’ha fet ser l’equip revelació de la temporada i que, de fet, l’ha dut a ser entre els vuit millors de l’OK Lliga. Homes com Gil, Seró i Giralt han posat a prova Aitor Egurrola. I els intents han estat ben conduïts però els ha faltat un pèl de sort en la definició final.

Tampoc els blaugranes han especulat. El Barça ha anat a buscar el triomf i, sense presses, ha treballat les jugades.

Dos gols abans del descans

Després d’un minut de temps mort, Mia Ordeig ha tingut a l’abast inaugurar el marcador però el seu xut ha estat desviat. Des de darrera de la porteria ha vist la pilota David Paéz que amb un moviment ràpid ha superat un Ramon Gascón, el porter lleidatà, que havia estat sublim fins al moment.

I Gascón poc ha pogut fer set minuts més tard quan també David Páez s’ha aprofitat d’una pèrdua de pilota dels seus companys al mig del camp per córrer pràcticament sol i batre’l en l’un contra un.

Tres gols més a la represa

El conjunt local ha volgut tornar a fer les coses amb seny. I, certament, el seu hoquei ha promès alguna recompensa però no l’ha obtinguda. David Páez, amb l’olfacte golejador molt sensible, ha vist una nova oportunitat amb un xut des de la mitja distància. La potència del llançament ha acabat directament al fons de la xarxa lleidatana.

23 segons després, o sigui, tot jut després del 0-3, Masoliver ha convertit el quart del Barça Sorli Discau. L’acció ha agafat per sorpresa, i capcoixos, als jugadors de Quim López.

Encara hi ha hagut més. Mia Ordeig ha estat molt atent i ha buscat, i ha trobat, Lluís Teixidó amb què ha combinat en el 0-5 a poc més de 10 minuts del final del partit.

El gol de l’honor i el dels júniors

Després d’un parell d’intents de penal, finalment Seró ha marcat el primer, i únic gol, per al seu equip. L’1-5 ha durat ben poc, perquè els júniors del Barça, Lluís Ferrer i Ferran Rosa, han volgut deixar empremta. Ferrer, de penal, i Rosa a la següent acció, han tancat el marcador amb l’1-7 definitiu.

LLEIDA LLISTA BLAVA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7

Lleida Llista Blava (0+1): Gascón, Trilla, Gil, Giralt, Seró (1p) – cinc inicial – Gaspar
FC Barcelona Sorli Discau (2+5): Egurrola, Ordeig, Páez (3), Teixidó (1), López – cinc inicial – Masoliver, Rosa (1), Ferrer (1), Panadero

Gols: 0-1, Páez (13’); 0-2, Páez (20’); 0-3, Páez (34’); 0-4, Masoliver (34’); 0-5, Teixidó (40’); 1-5, Seró (46’); 1-6, Ferrer (46’); 1-7, Rosa (46’)

Àrbitres: Gómez i Melero

Incidències: El partit ha comptat amb la presència a la llotja del pavelló Onze de Setembre de Carmelo Paniagua, president de la RFEP.