El Lleida, un rival sense por al Palau

Hoquei patins

15.04.2009 12:54

Meritxell Infante

El rival del Barça Sorli Discau ja sap què és guanyar al Palau. El Lleida va sorprendre els blaugranes a casa per 1 a 2 i volen repetir l’experiència en el play-off de quarts de final de l’OK Lliga que comença dissabte a la pista culer.

El Barça Sorli Discau ha encaixat tres derrotes a la fase regular de l’OK Lliga, dues d’aquestes al Palau. Precisament el Lleida, rival de quarts en aquests play-off (dissabte, 16.30 h), va ser el botxí dels blaugranes a l'11a jornada de competició. Els lleidatans van treure els tres punts del Palau amb un resultat molt ajustat (1-2) . Guanyar al Palau no és una missió fàcil, però els de la Terra Ferma van fer un bon plantejament per sorprendre els blaugranes.

El Lleida Llista Blava, classificat per als play-off com a vuitè de l’OK Lliga, ha estat un rival incòmode aquesta temporada. “No només a nosaltres, el Lleida ha donat molts problemes a tots els equips i sabem que aquesta eliminatòria no serà fàcil”, adverteix Ordeig. Els lleidatans han plantat cara a rivals com el Vic (2-2), l'Igualada (2-2) o el Liceo (4-2).

Victòria ajustada

Els blaugranes obrien el marcador amb un gol de Borregán a la primera part, en un partit ple d’energia per part dels dos equips. Amb l’1-0 a favor dels blaugranes s’arribava al descans. El segon gol blaugrana no arribava a la segona part i el Lleida igualava el partit amb una diana de Gil a vuit minuts de la represa. El mateix Gil s’encarregava de donar la victòria als visitants amb un gol al contracop.
Derrota i lesió d’Egurrola
A més dels tres punts a casa, el Barça Sorli Discau va perdre un jugador per lesió. Aitor Egurrola es va lesionar al genoll esquerre i va ser baixa durant dues setmanes després del partit davant el Lleida.