Pendents del rival de quarts

Hoquei patins

04.04.2009 09:00

El Barça Sorli Discau rep el Shum Maçanet a la darrera jornada de la fase regular pendent de com queda la classificació final. El duel entre el Lleida i el Lloret definirà quin serà el rival dels blaugranes als quarts de final.

Amb tot decidit tant per la part de dalt com per la de baix, la gran incògnita que presenta la 30a jornada, i última, de la fase regular és saber com queda la classificació definitiva, sobretot entre els 8 primers. El Barça Sorli Discau, líder matemàtic, i el Roncato Patí Vic, segon, són els únics que ja han lligat la seva posició. Des de la perspectiva blaugrana, conèixer el rival de la primera eliminatòria del play-off és molt important. Entre el Lleida i el Lloret es juguen la setena i la vuitena posició. Depenent de qui acabi vuitè –que serà l’encreuament dels blaugranes– els quarts de final comencen dimarts que ve.

Com arriba el Barça Sorli Discau

QM3D1628.jpgL’interès del Barça Sorli Discau per la darrera jornada de l’OK Lliga es troba lluny del Palau. Si el Lleida Llista Blava acaba en vuitena posició, els quarts de final comencen en 72 hores per als de Paüls. Si fos el Lloret, hi hauria més temps ja que fins després de Setmana Santa no arrencaria l’eliminatòria.

A banda d’estar pendents pel resultat del partit entre el Lleida i el Lloret, els homes de Quim Paüls volen tancar la fase regular a casa amb la victòria contra el Shum Maçanet (20.00 h). Ara bé, a la pista no hi haurà Alberto Borregán, que descansa, ni David Paéz, per targetes, ni tampoc Mia Ordeig, lesionat. Aitor Egurrola s’asseurà a la banqueta i deixarà la porteria a Octavi Tarrés. I és que ara és un bon moment per desfogar els jugadors més joves. La intranscendència del resultat justifica una convocatòria amb només quatre jugadors sèniors (Masoliver, Panadero, Teixidó i López) més Tarrés i la resta júniors i juvenils.

El rival

Shum_Maxanet_wwwshumassanetcom.jpg“Aquesta tarda, regal de comiat d’una gran temporada”. D’aquesta manera s’anuncia al lloc web del Shum Maçanet el partit entre el Barça-Maçanet. L’equip gironí, que va aconseguir la salvació matemàtica després de guanyar per 3-2 el Sitges, amb un gol al darrer minut, ha aconseguit el que s’havia proposat en començar la temporada. D’aquesta manera, el Maçanet visita el Palau sense res en joc.

Marc Siscart, el tècnic del Shum, no podrà comptar amb Joan Castañé, per blava acumulativa. La resta de la plantilla està a disposició de l'entrenador per tancar la temporada.

Les frases dels protagonistes

Quim Paüls, entrenador FC Barcelona Sorli Discau

“No tindrem tensió perquè és un partit que no decideix res. Però pot ser que dimarts comencem el play-off. Tenim poc marge de maniobra per pensar en el proper rival.”

“És lògic que els jugadors més joves puguin tenir minuts en un partit en què no ens juguem res. La idea és que puguin jugar i, a més, aconseguir la victòria.”

Marc Siscart, entrenador Shum Maçanet

“És un descans visitar el Palau Blaugrana sabent que no et jugues res. Anirem amb la mentalitat molt més descansada. Estem contents perquè hem aconseguit l’objectiu que ens havíem proposat al començament de la temporada.”