Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Egurrola, protagonista a la revista Esforç


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

12.02.2009 19:08

Egurrola, protagonista a la revista Esforç

Sònia de Alba


El porter del Barça Sorli Discau Aitor Egurrola serà un dels esportistes destacats per la revista Esforç en el número del mes de març. El ‘Pop’ també ha deixat palès la seva condició com a un dels millors porters del món en un reportatge especial.


Aitor Egurrola ha demostrat les seves taules davant de la càmera de Kris Arboleda, la fotògrafa de la revista Esforç. El porter del Barça Sorli Discau serà un dels protagonistes de l’edició del mes de març. Egurrola ha dedicat gairebé una hora en una sessió fotogràfica en què els professionals de la revista volen destriar les característiques d’un dels millors porters del món d’hoquei patins. El periodista Àlex Rubies s’encarrega de la redacció del reportatge.

Poc acostumat

AITOR_5.JPGAitor Egurrola reconeix que, tot i que no és la primera vegada que posa per un reportatge d’aquestes característiques, “són coses diferents”. “Està clar que no són fotos a les quals estem acostumats en el nostre esport . Però és divertit i sempre està bé fer aquest tipus de reportatges”, explica el blaugrana.
Fotos: Kris Arboleda
Fotos: Kris Arboleda
A les instal·lacions blaugranes

La sessió de fotos ha tingut lloc a la terrassa que hi ha sobre el Pans & Company, tot just davant del Palau Blaugrana i al costat del Museu del FC Barcelona. Aitor Egurrola, amb vestit de partit, ha desplegat el ventall més ampli de recursos davant de l’objectiu fotogràfic. El Camp Nou, de fons, ha estat testimoni.

Aquest escenari és el mateix en què la temporada passada Barça TV va realitzar el video promocional de la Final a Quatre de Barcelona.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana