Un resultat molt vàlid (5-1)

Hoquei patins

03.02.2009 22:41

El Barça Sorli Discau encarrila la final de la Supercopa en guanyar per 5-1 el Noia Freixenet. Els gols de Borregán, Ordeig i Ordeig han servit perquè els blaugranes puguin visitar la pista del Noia amb relativa tranquil•litat.

El primer equip d’hoquei patins ha aconseguit el que buscava amb el suport del seu públic. El Barça Sorli Discua ha obtingut un resultat còmode en el partit d’anada de la final de la Supercopa d’Espanya.

Minut de silenci per Josep Lorente

QM3D1745.jpgLa final de la Supercopa d’Espanya no podia obviar la memòria d’un home que, de ben segur, hagués estat a la llotja del Palau per presenciar el partit. Josep Lorente, mort diumenge als 77 anys, ha rebut l’homenatge del club que va fer mític en forma d’un rigurós minut de silenci .

Beto obre el marcador

El partit ha començat amb els dos equips sent fidels a la seva filosofia: l’atac. Els de Sant Sadurní, però, han estat massa agressius i al minut sis de joc, David Cáceres ha comès penalt sobre Sergi Panadero. Alberto Borregán ha estat l’encarregat de xutar-lo. Beto ha superat amb un xut directe Joan Ramon de Moya.

Els blaugranes han continuat treballant en la mateixa línia. Sòlids en defensa i imprimint ritme a l’atac. Ara bé, el Noia tampoc no s’ha quedat enrere. Eloi Mitjans, surtint des de la banqueta, al minut 12 i ‘Jepi’ Selva i David Cáceres en combinació en contracop minut i mig després han posat a prova Egurrola. El porter blaugrana ha estat hermètic.

Mia juga i marca

A falta de 13 minuts i 14 segons per arribar al descans, s’ha viscut una de les bones notícies per al Barça Sorli Discau. Coincidint amb la targeta blava que ha vist David Páez, Mia Ordeig ha jugat. El defensa, que va rebre un cop fortuït en el darrer partit de l’OK Lliga contra el Cemex Tenerife que li va provocar una commoció cerebral, ha passat el darrer test mèdic que li ha donat el vist-i-plau definitiu.

Precisament, Ordeig ha estat el més llest. Dos minuts després de la seva sortida a la pista, i això que ha tingut alguna ocasió abans per augmentar les diferències, ha sorprès la defensa del Noia en xutar i que la bola passés entre els jugadors de Sant Sadurní i superar De Moya.

El Noia, revolucionat

QM3D1769.jpgAmb el 2-0 a l’electrònic, el Noia ha vist una mica coll amunt el partit. Els nervis han fet que De Moya cometés falta en un contracop blaugrana. Les queixes no han fet canviar la decisió als col·legiats que han acabat xiulant blava al porter titular del Noia. Borregán, però, no ha pogut tornar a marcar de penal. Albert Bel ha refusat la pilota.

El 2-0 ha estat vàlid durant els primers 25 minuts.

‘Pana’ en fa el tercer; Beto, el quart

A la represa els blaugranes no han afluixat. El públic ha reconegut l’esforç i el bon joc amb aplaudiments que s’ha fet més intensos quan Panadero, als vuit minuts del segon temps, ha marcat el 3-0.

Mentre també Carlos López i Mia Ordeig assetjaven De Moya, Borregán ha posat el llacet amb un gol en què no ha desistit i ho ha volgut brodar. La bola ha superat per una cantonada el porter del Noia.

El gol de l’honor del Noia i un més de Panadero

Tot just després del 4-0, Cabestany ha marcat el gol de l’honor dels visitants. Però l’alegria puntual ha durat poc més de dos minuts. També en una jugada plàstica Panadero ha introduït el 5-1.

Amb el càntic del Palau, el Barça Sorli Discau visitarà la pista del Noia el 25 de febrer amb un coixí important per intentar aixecar el quart títol de la Supercopa d’Espanya.

FCB SORLI DISCAU, 5
NOIA FREIXENET, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+3):
Egurrola, Páez, Panadero (2), Teixidó, Borregán (2) – cinc inicial – Masoliver, Ordeig (1), López

Noia Freixenet (0+1): De Moya, Selva, Feixas, Cabestany (1), Cáceres – cinc inicial – Mitjans, Ros, Esteller, Esteva

Gols: 1-0, Borregán (6’); 2-0, Ordeig (14’); 3-0, Panadero (32’); 4-0, Borregán (37’); 4-1, Cabestany (38’); 5-1, Panadero (44’);

Àrbitres: Sanz i Martínez