Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Últim adéu a Josep Lorente


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

02.02.2009 15:28

Últim adéu a Josep Lorente

Meritxell Infante


Josep Lorente ha rebut l’últim adéu aquest dilluns al tanatori de Sant Boi. Una nodrida representació blaugrana, amb el president Laporta i la plantilla d’hoquei patins entre d’altres, ha presenciat el funeral del carismàtic exentrenador.


L’oratori del tanatori de Sant Boi de Llobregat s’ha quedat petit per acollir tothom qui ha volgut donar l’últim adéu a Josep Lorente , que fou jugador i entrenador de l’equip d’hoquei patins que va morir diumenge als 77 anys. L’empremta que va deixar en el barcelonisme va ser molt gran i per això han estat molts els representants del món blaugrana els qui han estat presents al seu funeral.

QM3D1450.jpgEn representació del FC Barcelona han assistit el president, Joan Laporta, els vicepresidents Jaume Ferrer, Alfons Godall i Joan Franquesa i els directius Jacint Borràs, Xavier Bagués i Jordi Torrent, responsable de la secció d’hoquei patins. El president Laporta ha tingut paraules de record per qui ha estat tot un referent a l’entitat blaugrana: “Ha estat un personatge del barcelonisme, un home molt estimat, i a més, una persona molt propera. Sempre ens havia fet costat i ens havia donat bons consells.”

Referent i amic

QM3D1478.jpgTambé ha estat present la plantilla del primer equip d’hoquei patins blaugrana, amb Quim Paüls al capdavant. Per Paüls, Josep Lorente era molt més que un referent. “Era sobretot un amic. Se’n va una persona que em va acollir al Barça quan jo tenia 17 anys. Fa dues setmanes que encara ens vam veure, entrava al meu despatx al Palau a donar-me consells, i sempre li ho he agraït moltíssim. Però més enllà dels consells, tenir-lo com a amic ha estat molt important.”

El passat de la secció barcelonista també ha estat ben representada en l’últim adéu a Lorente, amb exjugadors que van estar a les seves ordres, com Joan Carles, els germans Torné, Trullols, Venteo, Villacorta o Vila-puig. L’expresident Josep Lluís Nuñez, que va coincidir amb l’etapa de Lorente com a entrenador, també ha volgut dir l’últim adéu al carismàtic referent de l’hoquei patins blaugrana.

Últim adéu a Josep Lorente
La camisa groga
De Josep Lorente es poden explicar milers d’anècdotes en les seves dues dècades com a entrenador al Barça, però una que recorda Quim Paüls és la seva camisa groga: “Se la posava en els partits importants quan havíem de guanyar un títol. Tothom deia que portava mala sort, però ell se la va posar un dia i li va anar bé. Nosaltres sabíem que quan se la posava volia dir que aquell dia tocava guanyar un títol”.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana