Convincents (5-2)

Hoquei patins

30.01.2009 21:33

El Barça Sorli Discau ha superat el Cemex Tenerife en un partit que els blaugranes han remuntat el primer gol visitant. L’empat a un sobre la botzina de final del primer temps ha estat el punt d’inflexió del matx.

El cop que ha rebut Mia Ordeig ha estat la nota negativa en un partit que els blaugranes han anat de menys a més. Després del gol de Jordi Ferrer, el primer equip d’hoquei patins ha reaccionat i s’ha imposat còmodament.

S’avança el Tenerife

Com va passar a l’anada, el Cemex Tenerife ha insistit en els contracops. I, precisament, un dels jugadors formats al planter blaugrana que juga al conjunt insular, Jordi Ferrer, ha estat capaç de superar Aitor Egurrola. La combinació l’han trenada Xavier Costa i Ferrer.

La diana del Tenerife ha obligat Quim Paüls a demanar temps mort. El minut ha servit per revolucionar una mica més el partit. Si més no la insistència dels blaugranes de cara a la porteria contrària.

Una acció molt maca de Mia Ordeig, canviant-se l’estick de mà, no ha estat culminada amb gol.

Empat sobre la botzina

QM3D0877.jpgEl Barça Sorli Discau no s’ha arronsat i ha intentat l’empat amb més cor que no pas cap. David Paéz ha buscat Sergi Panadero però la pilota ha anat massa avançada en el creuament i ‘Pana’ no l’ha enganxada.

Posteriorment, Ferrer ha tornat a incomodar Egurrola. Però la defensa blaugrana s’ha pogut replegar més ràpidament.

La darrera acció del primer temps ha estat la bona per part local. Un xut llunyà de Mia Ordeig l’ha tocat Sergi Panadero. La pilota ha superat la línia de gol en el moment en què es consumien els primers 25 minuts.

El gol ha fet saltar de la porteria Edi Nicoletti, empipat per aquest gerro d’aigua freda.

Teixidó, dos de seguits

La dinàmica a la represa ha estat la mateixa amb què ha acabat el primer temps. Els blaugranes han sortit molt esperonats, amb ganes de ser ells els primers en marcar. I així ha estat. Mia Ordeig ha rebut la pilota a passi de David Páez. El de Vic ha vist més avançat Lluís Teixidó que no ha fallat a la contra.

D’aquesta manera tan enèrgica el Barça Sorli Discau ha capgirat el marcador. I només ha trigat un minut més perquè el mateix Teixidó aconseguís el 3-1 per al seu equip. El tercer gol blaugrana ha vingut precedit d’una bona acció individual de David Páez. El refús de Nicoletti l’ha enganxat el defensa blaugrana que ha estat atent. ‘Teixi’ no ha desaprofitat una ocasió servida en safata.

El marcador encara ha pogut ser més ampli uns segons després. I és que Sergi Panadero ha caigut dins de l’àrea. El penal, llançat per Borregán, l’ha desviat amb el braç el porter del Tenerife.

Cop fortuït a Mia Ordeig

QM3D0917.jpgL’assetjament blaugrana a la porteria insular ha viscut un impàs dolorós. Si més no per Mia Ordeig. El dorsal 7 del Barça, que anava llançat a pescar una pilota en un possible refús del Tenerife, ha xocat fortuïtament amb Josama Alen. El contacte ha estat fortíssim i Mia ha caigut marejat sobre el parquet del Palau. Quim Paüls ha sortit a la pista en veure que el seu jugador trigava en aixecar-se.

Arriba el quart

El Barça Sorli Discau no ha abaixat la guàrdia a partir d’aleshores. Al contrari. De la mà d’Alberto Borregán, els locals han continuat provant sort.

Però, amb un home menys, el ritme de joc s’ha hagut de distribuir bé. Paüls ha donat uns minuts Lluís Ferrer, un dels dos júniors convocats (cal recordar la baixa de Carlos López).

El recanvi amb Ferrer ha servit per donar aire als sèniors. Així, David Páez ha aprofitat un moment de baixada de la defensa insular per superar Nicoletti amb el 4-1.
Els blaugranes han gaudit del gol durant cinc minuts perquè Josama Alen ha sorprès Egurrola (4-2).

El Barça no s’ha quedat enrere. I a falta de tres minuts i mig per acabar el partit, David Páez ha superat per segon cop Nicoletti, tot i que els jugadors visitants han protestat la jugada. En tot cas, els àrbitres (Veiga i Coll) han donat per bo el gol.

A falta que es conclogui la 21a jornada, el Barça Sorli Discau continuarà de líder de l’OK Lliga una jornada més.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
CEMEX TENERIFE, 2

FC Barcelona Sorli Discau (1+4):
Egurrola, Páez (2), Panadero, Teixidó (2), Borregán – cinc inicial – Masoliver, Ferrer, Ordeig (1)

Cemex Tenerife (1+1): Nicoletti, Burgoa, Costa, Rodríguez, Ordoñez – cinc inicial – Vergés, Ferrer (1), Alen (1)

Gols: 0-1, Ferrer (13’); 1-1, Ordeig (25’); 2-1, Teixidó (27’); 3-1, Teixidó (28’); 4-1, Páez (39’); 4-2, Alen (44’); 5-2, Páez (46’);

Àrbitres: Veiga i Coll