Repartiment de punts (0-0)

Hoquei patins

27.01.2009 22:42

El Barça Sorli Discau ha sumat un punt de la pista del Roncato Patí Vic. El 0-0 inicial s’ha mantingut en un partit intens d’hoquei, al final del qual els blaugranes es mantenen líders.

La intensitat demostrada a la pista no ha tingut un reflex directe en el marcador. I això que tant els vigatans com els blaugranes han estat a l’aguaït des del primer fins al darrer segon del partit. El repartiment de punts manté el Barça Sorli Discau al capdavant de l’OK Lliga amb 45 punts. Amb 44, el Roncató Patí Vic, segon classificat.

Cal recordar que el Barça no ha comptat amb Carlos López, baixa de darrera hora per una lesió a l’adductor major.

Plantejament descarat

Tant el Barça Sorli Discau com el Roncato Patí Vic han volgut presentar la seva candidatura al liderat de l’OK Lliga de la millor manera possible. Mitjançant Alberto Borregán, per parl blaugrana –que en un dels primers atacs ha estavellat la pilota al pal- , i amb Marc Torra de primera espassa per part dels de la Plana, les ocasions s’han anat succeïnt a banda i banda.

Ja els porters, Aitor Egurrola i Sergi Fernández, han estat a l’alçada de la màxima exigència.

090127_cpvic-fcb_fernandezIMG_4975.jpgA mida que passaven els minuts el ritme de patí ha anat apujant les revolucions. ‘Titi’ Roca i Jordi Carbó han anat a barraca però Egurrola ha estat hermètic. Això passava als 13 minuts de partit. Però, seguidament, l’acció a la contra l’ha firmada el Barça i Sergi Fernández tampoc no ha badat.

Cinc minuts després, un descuït defensiu de Miquel Masoliver ha propiciat el contracop dut entre Jordi Carbó i Jordi Adroher. Per fortuna blaugrana, sense conseqüències en l’electrònic.

Abans d’acabar la primera part s’ha produït un cop fortuït entre Lluís Teixidó i Marc Torra, sense cap problema afegit per a cap dels dos jugadors. Amb el 0-0 s’han tancat els primers 25 minuts de partit.

Penal errat

A la represa els blaugranes no han pogut aprofitar un penal que Sergi Panadero havia tret, tot i que els jugadors del Vic han protestat la decisió. Alberto Borregán ha provat el xut ras però Fernández ha aturat la bola.

Malgrat que els dos conjunts han estat incisius en atac, les defenses han ratllat un nivell de perfecció. Tots els homes en pista han posat de la seva part per obrir l’electrònic.

El Vic ha tingut una gran ocasió en un xut llunya a falta de cinc minuts per al final del partit. Egurrola, amb les guardes, ha refusat. Segons després Borregán ha provat el xut i la pilota ha picat en Sergi Panadero que, girant-se, ha pogut empalar-la però tampoc no ha estat gol.

El matx ha acabat amb el 0-0 i un punt més per a cada equip que continuen defensant les dues primeres posicions de l’OK Lliga.