Preparant-se a fons

Hoquei patins base

29.01.2009 11:14

El planter blaugrana s’afanya en estar a punt pels moments importants de la temporada. Els pròxims compromisos del conjunt de 1a Nacional, Júnior i Juvenil poden determinar la classificació per a la següent fase.

El Barça Sorli Discau de 1a Nacional Catalana té un compromís amb un rival directe, el Mollet. Els segon equip blaugrana necessita la victòria per assentar-se en una zona tranquil•la de la classificació. Els nois que entrena Àlex Segura són els tercers per la cua, amb només dos triomfs en 15 jornades disputades (també dos empats i 11 derrotes).

A falta de dues jornades perquè acabi la primera volta de la Lliga, la joventut dels blaugranes els va fer sumar una nova derrota a la pista del Calafell en el darrer partit disputat. El Barça va caure per 7-1 contra el segon classificat.

Pel que fa als júniors, un triomf més els garantiria la primera posició del grup D al Campionat de Catalunya de la categoria. L’equip dirigit per Eduard Castro, que va vèncer aquest cap de setmana passat el Sant Cugat per 10-0 – el cuer del grup -, s’enfronta divendres, 30 de gener, el Castellet a domicili. Si el Barça Sorli Discau guanyés els del Bages estaria classificat matemàticament per a la següent fase de la temporada.

Els juvenils, que van derrotar el Congrés per 12-1, també té a l’abast la classificació ja que de quatre jornades disputades només ha perdut un partit al grup C del Campionat de Catalunya Juvenil. Els blaugranes juguen a Molins de Rei contra La Garriga, equip que ha guanyat un partit de tres enfrontaments que ha disputat.

Els més petits, amb rumb fix

Pel que fa als infantils, nova victòria per 1-10 a la pista del Tona que els referma al capdavant del grup F del Campionat de Catalunya.

Francesc Linares, l’entrenador blaugrana, va optar per un equip de segon any contra el Tona per començar el partit. La defensa individual del rival va ajudar a treballar els moviments exercitats durant els entrenaments.

Després de 10 minuts de partit, el Barça Sorli Discau ja guanyava per 0-4. Aleshores, amb les rotacions oportunes, els blaugranes van continuar amb la seva dinàmica. I el resultat va ser de 0-7 abans del descans.

Tot i que a la segona part el ritme va baixar una mica, també cal destacar la participació dels jugadors més joves. El parcial del segon temps va ser d’1-3, aconseguint els tres gols en dos minuts.

Els 10 gols blaugranes es van repartir de la següent manera: Marc Julià, 4; Ignasi López, 2; David Martínez, 1; Genís Cristia, 2 i Pau Gilabert, 1.