Asseguren els punts a casa (4-0)

Hoquei patins

17.01.2009 21:24

El Barça Sorli Discau ha sumat la segona victòria a la Champions League d’hoquei patins amb un ‘hat-trick’ de Carlos López i un gol més de Mia Ordeig. Els blaugranes sumen ja set punts.

La baixa del capità blaugrana, Alberto Borregán, ni s’ha notat. El Barça Sorli Discau s’ha imposat còmodament l’ERG-Iserlohn alemany a la quarta jornada de la Champions League d’hoquei patins. Els blaugranes sumen ja set punts i es mantenen en segona posició al grup A.

Ritme en ascens

hockey_4.jpgCarlos López ha estat el més hàbil en començar el partit. El dorsal 18 del Barça Sorli Discau, amb l’1-0, ha posat en antecedents l’Iserlohn i els ha avisat que el partit podria acabar en festival.

Els alemanys han captat el missatge i han endurit la defensa. I, el pitjor, és que han contagiat al Barça amb el seu ritme. Per això, Quim Paüls ha agafat ràpidament la pissarra i, en un temps mort, ha tornat a indicar els seus homes què havien de fer.

López ha tornat a ser el primer en posar-ho en pràctica. Amb el 2-0, els blaugranes han imprès el ritme adequat de patí i han incrementat els moviments.

D’aquesta manera, sis minuts més tard Mia Ordeig ha pogut convertir el 3-0.

Les poques ocasions de perill que ha creat l’equip alemany han estat ben cobertes per Octavi Tarrés, titular a la porteria.

Costa arrencar

La comoditat del 3-0 no ha ajudat gaire a dinamitzar molt el joc. Els blaugranes han jugat amb tranquil•litat a la represa, això sí, sense menystenir les ocasions que sorgien. Però sense sort.

L’Iserlohn també ha provat fortuna però Tarrés no ha tingut cap problema per resoldre l’impàs. Al minut 32 de partit, Paczia s’ha plantat cara a cara amb el porter blaugrana i el dorsal 11 del Barça Sorli Discau ha respost molt bé.

hockey_8.jpgTambé Jorge Fonseca ha intentat colar la bola a Tarrés, quatre minuts després que el seu company, i la jugada ha acabat de la mateixa manera.

El Barça també ha intentat polir les accions als darrers metres, tot i que la punteria no ha estat ben orientada.

El públic, que de mica en mica ha anat apropant-se al Palau aprofitant el començament del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Deportivo, ha aplaudit una jugada sense gol de Carlos López en què l’argentí ha aixecat la bola i ha intentat la rematada picant-la al terra.

A tres minuts del final, i després d’un temps mort de Paüls, Fonseca s’ha posat les mans al cap per no encertar amb un xut a barraca contra la porteria blaugrana.

López, ara sí, no ha fallat i ha marcat el 4-0 a dos minuts i mig del final.

Els darrers instants de partit han estat un assetjament més incisiu contra l’Iserlohn. Davi Paéz, López, Teixidó i Ordeig han intentat marcar la maneta, però aquí s’ha acabat el matx.