Sense defenses (6-5)

Hoquei patins

13.01.2009 22:33

El Noia Freixenet s’ha desfet del Barça Sorli Discau per 6-5 en un partit atractiu des del punt de vista golejador. L’alternança al marcador ha fet que la tensió fos màxima i el control mínim. Cabestany ha estat l'autor del sisè i definitiu gol.

El Barça Sorli Discau i el Noia Freixenet han temptat a l’atac i han deixat fora de joc les defenses, precisament una dinàmica ben oposada a la tònica general aquesta temporada a l’OK Lliga. Però la manca de serenor al darrera ha obert massa un partit que s’ha acabat adjudicant l’equip que ha tingut més fortuna.

Primera part dinàmica

IMG_0885.jpgAmb un ritme molt viu de patí, els dos equips han anat directes a la porteria contrària. Sense especular amb la bola, Alberto Borregán ha obert el marcador amb un xut frontal directe amb què De Moya no ha pogut fer res. El 0-1 del capità al minut quatre de partit ha estat seguit d’ocasions de força perill amb firma blaugrana. Borregán, que ha dut la veu cantant en molts d’aquests intents, ha tornat a superar el porter del Noia tres minuts després.

Tot i que el Barça Sorli Discau ha mantingut el ritme d’assetjament, el conjunt local, enrabietat, ha pres la decisió d’imitar el contrari. Amb més ganes que no pas encert, Cabestany i Feixas ho han provat. I, al minut 12, Guillem Cabestany ha vist la recompensa al seu esforç amb el primer gol local. La bola ha estat col•locada a l’escaire dret de la porteria defensada per Aitor Egurrola.

El Noia s’ha sentit més còmode a partir d’aquest moment. I en una badada de la defensa blaugrana Cáceres ha vist desmarcat Joan Feixas que ha xutat a plaer, aconseguint l’empat a dos gols.

La igualada ha descentrat un Barça que, un minut després, s’ha vist per sota en el marcador. ‘Yepi’ Selva ha firmat una jugada de garra i el 3-2.

Després d’un temps mort de Quim Paüls, obligat, i a falta de menys de sis minuts per tancar la primera part, qualsevol dels dos equips ha pogut augmentar el seu cassiller. Però els primers 25 minuts han acabat amb la diferència mínima a favor dels de Sant Sadurní.

Gols, gols i més gols

IMG_1019.jpgEl Barça ha encetat el segon temps amb ganes de desfogar-se i entre Borregán, que ha fet l’assistència, i David Paéz, que l’ha aprofitada, ha arribat el 3-3 als 33 segons de la represa.

‘Cachi’ Paéz ha superat Juan Ramon De Moya tres minuts més tard, tranquil•litzant els blaugranes.

Però la situació de calma ha durat poc perquè en una jugada d’error defensiu blaugrana i una mica de sort del Noia, Selva ha tocat la bola el just i necessari per convertir el 4-4.

I els visitantshan tornat a avançar-se mitjançant Lluís Teixidó al minut 9 del segon temps. Ha estat el 4-5. L’empat a cinc tampoc no ha trigat. Eloi Mitjans s’ha lluït davant d’Egurrola i ha fet esclatar, un altre cop, les grades de l’Ateneu.

L’atac-i-gol no ha perdut intensitat i amb un xut potentíssim, que ha fet inútil l’estirada d’Egurrola, Cabestany ha marcat el sisè del Noia, i al final el definitiu.

Egurrola no ha donat abast per desfer ocasions dels de Sant Sadurní, de la mateixa manera que De Moya.

NOIA FREIXENET, 6
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Noia Freixenet (3+3):
De Moya, Mitjans (1), Feixas (1), Cabestany (2), Cáceres – cinc inicial – Ros, Esteller, Selva (2), Esteve

FC Barcelona Discau (2+3): Egurrola, Páez (2), Panadero, Teixidó (1), Borregán (2) – cinc inicial – Masoliver, Ordeig, López

Gols: 0-1, Borregán (4’); 0-2, Borregán (7’); 1-2, Cabestany (12’); 2-2, Feixas (18’); 3-2, Selva (19’); 3-3, Páez (26’); 3-4, Páez (28’); 4-4, Selva (30’); 4-5, Teixidó (36); 5-5, Mitjans (39’); 6-5, Cabestany (45’)

Àrbitres: Sandoval i Mayor