Primer triomf de 2009 (2-1)

Hoquei patins

10.01.2009 20:25

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Lloret en un partit ben plantejat per part dels de Quim Paüls, sobretot la primera part. Els blaugranes, que guanyaven per 2-0 al descans, han tancat el partit amb un 2-1.

Primera victòria a 2009 del líder de l’OK Lliga. El Barça Sorli Discau necessitava els tres punts. El Lloret ha rebut de la medicina blaugrana però també ha injectat dosis de la seva. Aitor Egurrola ha deixat el lloc a la porteria a Octavi Tarrés.

Borregán marca la pauta

10-01-09_HOCKEY_02.jpgEl Barça no ha dubtat ni un segon. La sortida ha estat la bona. I Alberto Borregán ha trigat menys de quatre minuts per encetar el marcador. Una jugada ‘made in Beto’ ha suposat l’inici d’una primera meitat controlada pels locals.

El Lloret ha intentat compensar el gol. Els d’Iván Tibau han disposat d’un penal que Lladó no ha pogut convertir. Octavi Tarrés l’ha pogut anul•lar

Tres minuts després Ferran Serra, el porter del Lloret, no ha pogut evitar el 2-0. Sergi Panadero s’ha adjudicat una diana en què la defensa gironina ha badat i la bola pràcticament ha entrat tota sola.

El partit s’accelera

Amb el coixí del 2-0, el Barça Sorli Discau ha jugat tranquil i ha volgut fer-ho maco. Borregán ha estat especialment inspirat però no ha pogut tornar a marcar durant el primer temps, malgrat que alguns xuts han acabat estavellats als pals. I un penal que ha xutat tampoc no ha superat Serra. El capità s’ha decidit per un cop col•locat i suau.

També David Paéz ha tingut boles perilloses. Davant d’aquesta dinàmica, Tibau ha decidit aturar el joc mitjançant un temps mort. Però a la represa s’han pujat les revolucions i, si bé és cert que el Lloret ha disposat d’algunes contres per obrir el seu marcador, els blaugranes no s’han quedat enrere. Si Mia contraatacava, Lladó per part del Lloret també. Carlos Cortijo ha disposat d’una altra acció a la contra. Tarrés ha pogut desfer-les

A falta d’un minut i 13 segons per acabar el primer temps Borregán i Carlitos López han trenat una jugada que podria haver valgut el tercer gol blaugrana. Però amb el 2-0 han acabat els primers 25 minuts.

Més control

10-01-09_HOCKEY_07.jpgTot i que els dos equips han mantingut el ritme en atac, en defensa hi ha hagut més serenitat. Tant el Lloret com els blaugranes han treballat al darrera per evitar sorpreses al contraatac.

Ofensivament, cal destacar una jugada magnífica de Carlos López que ha volgut assistir Miquel Masoliver per l’esquena en una transició però que el dorsal 4 blaugrana no ha pogut culminar amb gol.
El que finalment ha marcat ha estat Xavi Lladó que ha sorprès Tarrés amb un xut que ha passat entre el porter blaugrana i el pal esquerre de la porteria. El 2-1 ha arribat als 12 minuts del segon temps.

Incertesa final

El darrer tram del matx s’ha viscut amb intensitat ja que els dos equips han disposat de múltiples opcions per engrandir l’electrònic. ‘Cachi’ Páez i Sergi Panadero gairebé han cantat el gol, Borregán ha tornat a fer pals… Però des de la banqueta blaugrana també s’ha bufat quan Tarrés ha pogut salvar un parell de pilotes complicades.

Al final el 2-1 ha valgut per sumar el primer triomf de 2009 i confirmar el liderat del Barça Sorli Discau.