Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Treball, treball i treball


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

07.01.2009 18:18

Treball, treball i treball

Sònia de Alba


El Barça Sorli Discau prem l’accelerador en aquesta segona fase de la temporada. A menys de dos mesos per la Copa del Rei, el primer equip d’hoquei patins comença a adquirir els hàbits que l’han de dur al màxim nivell a la disputa dels títols.


Com cada temporada, el programa de preparació física del Barça Sorli Discau està orientat a potenciar al màxim el rendiment dels jugadors en les cites importants. “Ara estem treballant l’aspecte físic perquè, tot i que només hem parat una setmana, el to disminueix una mica lògicament. Estem incidint en el tema de les contres, de tenir la bola i que tothom estigui actiu”, ha explicat l’entrenador blaugrana, Quim Paüls.

Ara bé, la proximitat del primer gran objectiu de la temporada, la Copa del Rei, connecta la fase perquè els jugadors comencin a fer càrrega de volums per després disminuir-la i que la condició física sigui l’òptima. Evidentment, tot depèn dels compromisos a curt termini. Paüls ho desglossa així: “Després del Lloret, visitem el Noia i jugarem a casa contra l’Iserlohn. L’altra setmana, que no tenim partit fins dissabte contra l’Alcoi, servirà per augmentar el ritme i donar bastant sentit físic a la preparació. A més, polirem detalls per assolir el millor estat de l’equip de cara a la Copa”.

Treballar el gol i els aspectes col•laterals

El fet de no haver marcat cap gol al darrer partit no preocupa gens l’entrenador blaugrana . “Pot donar-se un partit en què no marquis, i més ara que l’hoquei està virant cap a la defensa. Molts equips posen dos jugadors al darrere”, exposa el responsable tècnic del Barça Sorli Discau, i continua: “No s’ha d’incidir directament en el gol. S’han de treballar altres aspectes que formen part de les accions de gol. Des de la sortida de la bola fins a la finalització.”
Treball, treball i treball
Molt fred
El Barça Sorli Discau també pateix la baixada de temperatures. Cal recordar que fins divendres els encarregats de manteniment aprofitant per condicionar la pista del Palau Blaugrana ara que havia hagut aturada en algunes competicions, i que els entrenaments de l’hoquei patins, per exemple, s’estan duent a terme al Palau Blaugrana-2. “El fred sí que es nota”, ha exaltat Quim Paüls, tot i que tant el tècnic del Barça Sorli Discau com la resta de equip estan acostumats a jugar a pistes més gèlides: “És el normal per a qualsevol equip. Però intentem que no hi hagi massa aturades durant l’entrenament i que tots els jugadors estiguin actius durant l’entrenament.”


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana